Toisiks paras netti sivu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mikä on toisiks paras netti sivu:^) :'(

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Tässä vähän listaa:

1. Ankkis

2. Ankkanet

3. Akun313

4. Kvaak

5. Youtube

6. akuankka.fi

7. Ankkalinnake

8. Vuotis

9. Hp-fanit

10. Linnake

Lisäksi on ainakin A-F kässäripalvelun sivut, aku12345 foorumi, duckburgfans, huuto.net, taskaritietokanta, Sarjakuvalistauksia, inducks, wikipedia, miniclip, Arcade, Bakugan, ilmatieteenlaitos, artpad, google jne. Aika paljon niitä hyviä paikkoja löytyy.

Vierailija

Nuno kirjoitti:Paras ei ole tämä sivu, vaan ehkä ankkis. Ja toiseksi paras on karaokeparty sivu. : D

Karaokeparty ei ole enään niin hyvä, koska sinne pitää rekisteröityä että voi laulaa kaikkia lauluja!!! >=I Ennen sielä sai laulaa kaikkia ilmaiseksi!!! Omasta mielestäni toiseksi paras on YouTube, koska voin kuunnella sieltä samalla musiikkia kun olen koneella!! :)

Vierailija

Paras on Youtube, hyvänä kakkosena nämä sivut. Ankkis tai Dj:n sivut 3:ntena. :) Ja Dj:n sivut löydätte jos googlaatte "Akun313", ja sivut ovat ylimpänä.

Vierailija

Karhukelmi kirjoitti: Lisäksi on ainakin A-F kässäripalvelun sivut, aku12345 foorumi, duckburgfans, huuto.net, taskaritietokanta, Sarjakuvalistauksia, inducks, wikipedia, miniclip, Arcade, Bakugan, ilmatieteenlaitos, artpad, google jne. Aika paljon niitä hyviä paikkoja löytyy.

Kiitos, en ollut uskoa silmiäni kun katsoin Googlen haulla. Kiitos paljon Karhukelmi! Kaikki muuten vain käymään A-F Kässäripalvelu sivuilla. Teemme siis sarjakuvia ja tuolta niitä löytääkin jo muutamia... :D

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Teppo Tulppu kirjoitti:Buahahaa, koko topic lukkoon, koska tässä rikotaan foorumin ohjeita:

Älä lisää viesteihin linkkejä tai kuvia

Älä sisällytä kirjoittamiisi viesteihin linkkejä, jotka vievät Aku Ankan sivuston ulkopuolelle.

Missään tässä topicissa en kyllä ole nähnyt linkkejä. Kuten huomaat, säännöissä puhutaan linkeistä, jotka vievät Akkarin sivujen ulkopuolelle. Vaikka klikkailisit noita lähetettyjä osoitteita loppuillan, et pääse yhtään mihinkään. Kyseessä ovat tosiaan osoitteet, eivät linkit. Banneilta säästyttiin, siis..

Vierailija

Teppo Tulppu kirjoitti: Djlordin sivusto on järkyttävän ruma. Miten voitte selata sitä?

Mitä?! Sinunkaan sivussasi ei ole järin kehumista! Tuo sinun sivusi on pahempaa kuin paikallinen pas*a!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat