Tikkarinauha - Aku Ankka

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko joku ostanut Aku Ankka -aiheisen tikkarinauhan? Eli montamonta tikkaria peräkkäin, "tikkarinpäällysteissä" Aku Ankka -hahmojen kuvia. Mielestäni hyvä idea, ja näin, ja tikkareiden makukin hyvä. Keskustelua aiheesta.

Kommentit (11)

Vierailija

Se on sellanen tikkarinauha siinä on ei hajuakaan mutta tosi monta siinä on rivissä, ja eri makuja jokaisesssa on on joku Aku Ankka aiheinen kuva.

Aika hauska se on, pitääkin seuraavalla kerralla ostaa..:D

Vierailija

juppe kirjoitti:En öle nähnyt niitä kaupassa.....Kerro mistä niitä saa.Enkä oo kuullukkaan niistä.

teille kaikille jotka ette tiedä mistä niitä saa niin mä kerron.niitä saa joiltain huoltsikoilta.muuten tää topic ei kuulu julkaisut sivulle vaan pulinat sivulle.vai ootteko joskus lukenu tikkarinauhaa.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

En oo ikinä nähny sellasii mutta eiköhän niitä joskus satu nenän eteen. Paljonkos ne maksaa? Vois nimittäin ostaa joskus ja maistaa niitä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Jos meinaatte "Mikki Hiiren Kerhotalo" tikkarinauhaa , niin tiedän mistä puhutte. Ne punaiset ovat ihan hyviä , mutta vihreät maistuvat tuorekurkulta! niitä vihreitä ei siis kannata ostaa. I-)

Vierailija

Joo asia on vanha juttu, olen pari kertaa ostanut, halpojaki ovat, Tarjoustalossa niitä on ja joissan honkkareissa sun muissa halpishalleissa.

Vierailija

Okei.... En ole koskaan kuullutkaan. En paljon tikkareita suussani pidäkkään. Mutta ihan ok idea. Jos eurolla saisi sellaisen 10 tikkarin nauhan niin ihan sopivan hintaisia olisi. Muumitikkareiden kanssa samaa luokkaa... (6)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat