Mihin foorumiin kirjoitat eniten?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Niin, mihin foorumiin kirjoitat eniten keskusteluissa?

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Kaippa tarkoitit siis foorumia, etkä yhtä "osiota" TÄLLÄ foorumilla? Ja jos osioita katsotaan, eniten kirjoitan luultavasti "nettisivut-osioon". Ja sori nyt kun vielä toinen viesti tuli. ;^)

Sami-96

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Niin, se on vähän sillen, että pieni virhe on myöskin täällä (No, en ole ihan varma, onko se virhe), mutta yleensä kun kokonaisia keskustelupalstoja kutsutaan foorumeiksi, niin on hieman väärin sanoa yksittäisiä osioita foorumeiksi. Minun tietääkseni täällä on vain yksi foorumi, missä on monia osioita. Wondy saattaisi varmaan selittää paremmin ja tarkemmin.

Juu, täältä keskustelun osioista kirjoitan ehkä eniten näihin: Nettisivut, Keräily, Kyselyt & Visailut sekä Tekijät. Kokonaisista foorumeista kirjoittelen kyllä viestimäärältä eniten Aku Ankka.fi:n foorumille. Kirjoittelen kuitenkin myös Ankkikseen, Akun313:een, Urheilufoorumille ja muutamalle muullekkin. Ankkiksessa oli mielestäni muutama kuukausi sitten paras puhua Akkarista, kun keskustelut olivat suht. hyvätasoisia. Nyt voi sanoa, että tämäkin foorumi on ihan hyvä.

Vierailija

Eniten taidan kirjoittaa kyselyihin ja visailuihin. Sitten tulee pulinat ja hahmot. Viimeisenä ona nämä nettisivut/sarjat/tekiät.

Vierailija

Yleensä käyn eniten keräilysä. Mutta surin piirteen saman verran käyn juurin tässä, eli Aku Ankan nettisivut foorumilla. Myös pulinoihin kirjoittelen välillä, mutta en kuitenkaan niin kauheasti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat