Kari Korhonen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kari Korhonen on mun top5 listalla. Kaikki pikku-aku tarinat jotka se on käsikirjottanu tai piirtäny tai molemmat on tosi hyviä!

Mitä mieltä te olette Kari Korhosesta?

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

Kari Korhonen on todella hyvä piirtäjä, hänellä on miellyttävän mutkikas tyyli. Kari mahtuu kymmenen parhaan piirtäjän joukkoon.

Vierailija

Kari Korhonen on minusta hyvä piirtäjä ja käsikirjoittaja. Hän piirtää Aku Ankkoja, Pikku- Akuja ja Roope- setiä ainakin todella hyviä. Samaan listaan lukeutuvat vielä ainakin ankanpojat.Hienoa että hän suomalainen ja vielä hyvä ankkapiirtäjä!:D

Vierailija

Elmeri kirjoitti:Mitä näillä eräillä on Kari Korhosta vastaan???<br />

Kari on hyvä piirtäjä ja tarinat on kivoja!

Älä muuta virka:) Korhonen is the best!

Vierailija

Ehkä Rosa on parempi mutta Korhosellakin on omalla tavallaan tosi hyviä tarinoita.Rosa ja Korhonen on nimittäin kaksi aivan erilaista piirtäjää ja käsikirjottajaa.

Vierailija

Kari Korhonen on hyvä piirtäjä ja pääsee minun top kymppi listallekin. Minusta Kari on suomen paras piirtäjä.

Vierailija

Joo, loistava piirtäjä, kuuluu TOP 5- listaani. Tosin jotkut hänen varhaisemmat sarjat ovat aika monimutkaisia, ja juonessa on hankala pysyä, mutta nykyisin hän ei tee enää sellaisia. Hänen sarjat ovat parantuneet minusta koko ajan!

-Antsu-

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Osasin toki odottaa Angry Birdsistä sarjakuvaa, mutta en Kari Korhosen piirtävän sitä. 8D Angry Birds Moon Festival näkyisi olevan jo hyvässä vauhdissa, ja pakko todeta että mies piirtää sitä paremmin kuin ankkaa - tai sitten kyse on vain tyyliseikkojen sopivuudesta. Osaa Kari ankkoja piirtää, mutta sarjakuvissa ei ole mielestäni mitään edukseen erottuvaa, ei tarinassa eikä piirroksissa. Angry Birdsiä piirtäen on helppo erottua kahdestakin syystä, ei kilpailevia kollegoita ja nimike on suosittu ympäri maailman joten jopa kiinalaiset ja japanilaiset huomaavat varmasti.

Vaikka Angry Birds onkin mielestäni jo karannut hieman käsistä, on tämä loistavaa mainosta Korhoselle uuden sarjakuvan myötä, leffakin kun on vasta tekeillä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat