Uudet lehdet

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Haluaisitteko uusia Ankka lehtiä esim Milla Magia tai Hessu?

Kommentit (12)

Vierailija

onninho kirjoitti:Haluaisitteko uusia Ankka lehtiä esim Milla Magia tai Hessu?

En, minulle kelpaavat nykyisetkin julkaisut.

Vierailija

En koska niitä tarinoita tulee tavallisessa akkarissa. Sitäpaitsi, kaikki akkari julkaisut on näillä sivuilla joten se hidastaisi sivuja.(sivut ovat jo tarpeeksi hitaat)

onninho
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

buke44 kirjoitti:Klassikko lehti ois hyvä. Sellanen missä julkaistais vain Carl Barksin, Tony Strolbin, Daan Jippesin ja Don Rosan toivesarjoja. Voisi ilmestyä kerran kuukaudessa 31 sivua. Yhdessä lehdessä yksi pitkä tai 3 kymmensivuista tarinaa. Sellainen olis tosi hyvä!

Niin, se olis aika nice

Vierailija

djlordi kirjoitti:Ei lisää, on jo nyt liikaa erilaisia julkaisuja. Ei riitä millään rahat kaiken ostamiseen.

Ei niin,niitähän on aivan kamalasti;on Jumdo,satasivuiset,lehti,extra,taskarit,minitaskarit,Iinekset,Roope-sedät ja muut Aku julkaisut. Joten en

onninho kirjoitti:buke44 kirjoitti:Klassikko lehti ois hyvä. Sellanen missä julkaistais vain Carl Barksin, Tony Strolbin, Daan Jippesin ja Don Rosan toivesarjoja. Voisi ilmestyä kerran kuukaudessa 31 sivua. Yhdessä lehdessä yksi pitkä tai 3 kymmensivuista tarinaa. Sellainen olis tosi hyvä!<br />

<br />

Niin, se olis aika nice

Joo, niin olisi, mutta onninho Hessu lehtihän on jo olemasa.;)

Vierailija

Mikki Hiiri lehti olisi hyvä, siinä voisi olla Murryn ja Gottfredsonin pitkiä sarjoja, sekä italialaisia sarjoja, koska niitä harvemmin akkarissa näkyy. Se voisi olla yhtä paksu kuin Iines lehti ja ilmestyä kerran kuukaudessa. Näin akkarissa voitaisiin julkaista vain ankka sarjoja.

Vierailija

Klassikko lehti ois hyvä. Sellanen missä julkaistais vain Carl Barksin, Tony Strolbin, Daan Jippesin ja Don Rosan toivesarjoja. Voisi ilmestyä kerran kuukaudessa 31 sivua. Yhdessä lehdessä yksi pitkä tai 3 kymmensivuista tarinaa. Sellainen olis tosi hyvä!

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Yhdyn edellisten kanssa siihen etä en haluisi, niitä riittää jo ihan tarpeeksi. Niille ei löydy enää tilaa niin mitä tapahtuisi jos tulisi vielä lisää, vaikka kyllä hän niitä nyt koko ajan tulee mutta jo tulisi tuplasti lisää niin sitte oisin kyllä pulassa säilytys tilan kanssa.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Kyllä, julkisuja on jo periaattessa tarpeeksi. Normaali lehti, taskukirjat, extra, satasivuiset, Iines, Jumbo ja mini-taskari ja muitakin. Buke44:llä oli hyvä idea, eli semmoinen kirja/lehti, misä julkaistaisiin jotitakin vanhokja klassikoita. Myös Tupu, Hupu ja Lupu-lehti voisi tulla vaikka Iineksen tilalle.

samppa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat