timantti jahti

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

niin yhessä topicissa haluttiin tätä antakaa vinkkejä jos joku ankkasivun tapahtuma suunnittelia lukis tätä musta täällä aina välillä vois alhaalla olevan postilaatikon juurella olla sillon tällön TIMANTTEJA

Kommentit (7)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

pamaus99 kirjoitti:ajatelkaa jos seuraavassa numerossa lukis sellanen djlordi ja antsu95 :z

Niin: Jos lukisi. Toimitus on kuitenkin tehnyt numeroita varmaan melkein viikolle 20 asti jo valmiiksi. Enpä usko, että lähiaikoina sellaista ainakaan tulee.

Vierailija

Niin, kuten jo djlordi sanoi, se ilmotettaisiin aina lehdessä, jos semmoinen tulisi ja varmasti olisi Akkarin nettisivuilla olisi siitä iso mainos, niin kuin oli kultaryntäyksessäkin. Mutta se olisi toki hauskaa, jos semmoinen tulisi. Se voisi olla myös nimellä Timanttikuume tai jotain vastaavaa. Katsotaan, mitä toimitus suunnittelee seuraavaksi.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei yhtäkkiä vaan jotain timanttijahtia käynnistetä (varsinkaan kirjoitusvirheillä). Toimitus varmasti ilmoittaa lehdessä, jos joku sellainen joskus tulisi.

Vierailija

Timanttijahtihan olisi ihan hyvä piristys tänne. Timantteja ei olisi eripainoisia vaan eri arvoisia. Timantit arvojärjestyksessä olisivat: Rubiinit, Topaasit, Smaragdit, Opaalit ja Safiirit. Järjestystä voisi sitten muokata oikeiden arvojen perusteella.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat