Divarien tai antikvaarisen kirjakaupan kirjat.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Juu, kävin tuossa turun keskustassa olevassa antikvaarisessa, nimeltä ´omituisten opusten kauppa´. Jotkut kavereistani sanoi, että ei divareista tai antikvaarisista kirjakaupoista kannata ostaa, kun siellä kirjat ovat niin huonossa kunnosa, koska ne on jo jonkun toisten käyttämiä.

No, kävin jo yllämainitussa kaupassa, ja huomasin, että eivät ne kirjat olleet missään huonossa kunnossa. Toki, eiväthän ne uudenveroisia olleet, koska olihan aina joku kulma vähän rypistynyt, pieniä taitoksia/viiruja kannessa jne. Mutta silti, eivät ne silti olleet huonossa kunnossa. Kyllä ostan mielummin divarista vaikkapa taskareita, kosak siellä normaali taskari 2€ ja tupla 3€. Joten saan kaksi tuplaa halvemmalla, kuin kaupasta yhden, koska nehän ovat nykyjään 7,50€.

No, vaikka taskarit eivät ole hyvästä kunnosta huolimatta tietystikkään uusia, niin silti säästän rahaa, ja ostan vähän käytetyn taskarin/kovakantisen tai minkä tahansa. Hluaisin tietää, miten te tette. Ostatteko te kaupasta uuden vai divarista/antikvaarisesta kirjakaupasta vähän käytetyn?

Kommentit (6)

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

En ole koskaan ostanut divarista tai antikvariaatista mitään. (Eikö nuo ole muuten tarkoita samaa asiaa?) Pitäisi varmaan joskus käydä. Tavallisten kauppojen lisäksi olen ostanut halpoja kirjoja ja sarjakuvia (Aku Ankkaa ei kyllä ole oikein tarjolla.) tarjouskirjakaupasta.

Vierailija

Touhola sanoi: Eiko nuo muuten tarkoita samaa asiaa?

Jep, tuli pieni väärinymmärrys. Tottakai ne samaa tarkoittavat. Anteeksi tuo vääärinymmärrykseni.

Vierailija

Täällä päin ei ole noita divareita tai antikvaarisia kirjakauppoja. Ostan yleensä kirpputorilta tai kaupasta. Joskus suomalaisesta kirjakaupasta jos on halpoja. Ja myös joskus huuto.netistä.

Vierailija

Täällä päin on yksi divari jo kolme kirpparia, mutta yleensä ostan tuosta divarista. On nimittäin tavalliset taskarit 1,50e-2,50e ja tuplat 4,00e. Kovakantiset 15-20 euroa, ja albumit 2,50-3e. Roope-sedät taas 0,80-1e.

Vierailija

Täällä ei ole divareita joten joudun lähtemään Vantaalle. Siellä on muutama divari. Roope-setiin tai lehtiin en ole paljoa humiota kiinnittänyt. Ennemminkin taskareihin. Taskarit on 2€ ja Tuplat 4€.

Vierailija

Lähin divari on noin 30 km päässä joten ei kauan kestä mennä sinne. Kävin ensimmäisen kerran siellä divarissa eilen ja yllätyin iloisesti sekä hinnoista ja tuotteiden laadusta!

Esim Täysin käyttämättömän näköinen Ankkalinnan maailmanmatkaajat oli 9,90€.

Ostin sieltä kaksi teemataskaria molemmat hintaan 3.50/kpl(hyväkuntoisia)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat