Kuinka monta taskaria uupuu?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, halusin tehdä tämmöisen keskustelun vaikka tämä on nyt... miten tämän sanoisi... läjää... mutta silti haluaisin tietää, onko täällä sivustolla semmoista henkilöä, kenellä olisi kaikki taskukirjat (1-351). Ja jos ei ole kaikkea, kertokaa, kuinka monta puuttuu.

Voi kyllä ihan vastata, että puuttuu aika paljon. Itsellänikin on vain 29 taskaria (laskin tuplat kehdeksi taskariksi). Joten itseltäni puuttuu todella paljon. Mikä teidän tilanne on?

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

kisumisu98 sanoi:"Mistä näkee, kuinka mones painos on?"

Mietin aivan samaa itsekin vähäa aikaa sitten. Yleensä se lukee taskareitten toisella virallisella aukeamalla. Eli siinä, missä on muutenkin kaikkea painopaikkaa ja sun muuta. Yleensä, jos on joku vanha taskari, vedetään nyt hatusta vaikka numero 45, niin jos kansi on vanha, eikä ole tehty uusia tussauksia, niin silloin yleensä on kyseessä ykköspainos. Nykyäänkin kaupoista saa vanhoja taskareita, mutta ne ovat yleensä jo jotain 2. tai 3. painoksia. Jos kyseessä on ykköspainos, niin silloin siinä ei yleensä lue mitään, Eli, jos kyseessä on esim. toinen painos niin silloin sen ainakin pitäisi siellä olla ilmoitettu.

Vierailija

Multa puuttuu 235 Aku Ankan taskukirjaa, enkä laskenut tuplia kahdeksi. Ihan kivastihan niitä on tullut, 116 kappaletta...

Vierailija

kisumisu98 kirjoitti:Anteeksi,tämä ei liity keskusteluun mitenkään mutta mistä näkee kuinka mones painos joku taskari on?

Sen näkee yleensä sivulta neljä.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itseltäni puuttuu 10 Taskukirjaa. Ne ovat numerot 1, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 13, 176. Omistaisin kyllä jo kaikki, mutta etsin 1. painoksia, ja muita en osta, korkeintaan eteenpäinmyymismielessä. Mutta omat taskarini ovat siis kaikki ensimmäisiä painoksia.

Onhan minulla toki joitakin taskareita tuplina, ja niitä yritän saada myytyä. Ainakin 10 niitä tuplia löytyy, eli sinänsä minulla on yli 351 taskukirjaa, mutta eri taskukirjoja vain tuo 341. 10 puuttuu, ne yritän aika äkkiä löytää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat