Idea: Ankalliseurot

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mielestäni olisi mahtavaa jos täällä voisi kerätä jotain rahan tapaista. Ankalliseuroja saisi hyvistä sijoituksista peleissä, aktiivisuudesta keskustelussa, ankkatietämyksestä keskustelussa, galleria, akupedia ja blogi osallistumisesta. Näillä Ankalliseuroilla saisi sitten profiiliin jotain hienoa, uusia profiilikuvia, mahdollisuuden arvostella muita käyttäjiä ja muuta hienoa. Kommentoikaa!

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Touhula kirjoitti:No tuskin kukaan alkaisi myymään mitään kovakantisia kirjoja (tai ylipäätänsä muutakaan...) virtuaalista rahaa vastaan. Porukka täällä himona pelaisi Karhukoplan trampoliinipuhallusta ja ankallisvisaa, jotta saa olematonta valuutta. En kannattaisi sellaista. Oikealla rahalla ne kirjat kuuluu ostaa.<br />

<br />

Minusta nuo sudenpentumitalit ovat hienoja ja riittäviä palkintoja näillä sivuilla. Buke44 kuitenkin keksi kehityskelpoisen idean.

Olen täysin samaa mieltä Touhulan kanssa. Eihän täällä kohta muuta sitten tehtäisikään, kun vain pelattasiin. Ja vain sen takia, että saisi jotakin virtuaalieuroja ja sitten kirjoja. Mutta onhan Buke44:n idea ihan kehityskelpoinen!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

DJ Rela kirjoitti:Tämä keskustelu kuuluu pulinoihin

Hyvä, että joku jaksaa vitsaillakin täällä välillä :D.

Se on varma, ettei tuollaista "Ankalliseuro"-juttua tule, joten oikeastaan tähän ei kannata enää kirjoittaakaan. Muuten toimituksen apina tulee pian kertomaan mielipiteensä, joka on "ei tule."

Vierailija

buke44 kirjoitti:Mielestäni olisi mahtavaa jos täällä voisi kerätä jotain rahan tapaista. Ankalliseuroja saisi hyvistä sijoituksista peleissä, aktiivisuudesta keskustelussa, ankkatietämyksestä keskustelussa, galleria, akupedia ja blogi osallistumisesta. Näillä Ankalliseuroilla saisi sitten profiiliin jotain hienoa, uusia profiilikuvia, mahdollisuuden arvostella muita käyttäjiä ja muuta hienoa. Kommentoikaa!

Niin, olisi hienoa jos profiiliin voisi "ostaa" jotain. :)

Vierailija

Minun mielestä tuo olisi mahtava idea mutta sitten tää olis parempi jos tää olis joku virtuaalimaailma kuten esim. habbo tai oku vastaava mut sit olis kaikkee kamaa ja niitä rahoja ansaitsisi pelaamalla se olisi mun mielestä hyvä idea.

Vierailija

Parhain idea mikä on koskaan näillä foorumeilla lauottu!

Mutta silti kelvoton :(.Kuten Naamakala sanoi täällä on jo mitallit ja ankallis eurot eivät toimisi pelituloksista.

Mutta jos sitä saisi ankkatietämyksestä sun muusta olisi hyvä juttu.

Ja se kauppa juttu ei toimisi koska toimitus ei saisi enään rahaa kaikista myymistään tavaroista jos niitä ostettaisiin ankalliseuroilla.

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Minunkin mielestä ihan hyvä idea, mutta vähän vaikea toteuttaa ja jos tuo tulisi, sivustolla voisi alkaa pyöriä sellaisia käyttäjiä, jotka haluaisivat vain ostaa ankalliseuroilla jotain kaupasta, niin kuin kisumisu keksi. (sivu 1)

Vierailija

No, tuo kuullosti aivan mahtavalta idealta! Minusta tuo olisi suuuuuuunnattoman upee, jos tämmöinen tulisi. Toivottavasti!

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

No tuskin kukaan alkaisi myymään mitään kovakantisia kirjoja (tai ylipäätänsä muutakaan...) virtuaalista rahaa vastaan. Porukka täällä himona pelaisi Karhukoplan trampoliinipuhallusta ja ankallisvisaa, jotta saa olematonta valuutta. En kannattaisi sellaista. Oikealla rahalla ne kirjat kuuluu ostaa.

Minusta nuo sudenpentumitalit ovat hienoja ja riittäviä palkintoja näillä sivuilla. Buke44 kuitenkin keksi kehityskelpoisen idean.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat