Onko...............?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Täällä akkari-sivuilla tapahtunut mitään uutta (esim:joku kultaryntäyksen tapainen)hommaa, nyt kun pidin tauon akkarin-sivuilta?

Kommentit (7)

Vierailija

Eipä täällä mitään kovin kummoista ole tapahtunut. Mutta miksi ihmeessä sinä et kysynyt tätä jossain aiemmin olemassa olevassa topicissa. Eihän tämä aihe omaa topicciaan ansaitsisi. "Usein kysyttävät kysymykset"-topic olisi ollut oikea paikka kysyä tuota asiaa.

Mietippä tätä topiccia siten, että mistä tässä topicissa keskustellaan vaikkapa ensivuonna? Silloin han tämä on ihan aiheeton, ja pyörii täällä turhana fooruminm tukkeena.

Tosin uudistuksista sen verran, kun en muista, koska jäit "tauolle", en tiedä oletko kuullut että Julle Ankanpään mitalit on jaettu? Muuta ei oikein ole pitkään aikaan tapahtunut. Mutta kesäksi ne on moderaattoreita lupaillut. En tiedä kuinka se nyt paikkansa pitää.

Sami-96

MeRakastammeAnkkaa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Sami-96 kirjoitti:Eipä täällä mitään kovin kummoista ole tapahtunut. Mutta miksi ihmeessä sinä et kysynyt tätä jossain aiemmin olemassa olevassa topicissa. Eihän tämä aihe omaa topicciaan ansaitsisi. "Usein kysyttävät kysymykset"-topic olisi ollut oikea paikka kysyä tuota asiaa. <br />

Mietippä tätä topiccia siten, että mistä tässä topicissa keskustellaan vaikkapa ensivuonna? Silloin han tämä on ihan aiheeton, ja pyörii täällä turhana fooruminm tukkeena.<br />

Tosin uudistuksista sen verran, kun en muista, koska jäit "tauolle", en tiedä oletko kuullut että Julle Ankanpään mitalit on jaettu? Muuta ei oikein ole pitkään aikaan tapahtunut. Mutta kesäksi ne on moderaattoreita lupaillut. En tiedä kuinka se nyt paikkansa pitää.<br />

Sami-96

No sanon vain sen että,en etsi keskusteluita joltai 100sivulta.

Olisipa se vaikka ekalla sivulla.

Vierailija

Luulenpa vain, että mikään tällä hetkellä olevista top3 foruumeista, ole tällä sivulla enään ensi vuonna. Tänne tulee päivittäin noin 3-5 aihetta. Jos tämä aihe olisi täällä ensi vuonna, sivuja saattaisi olla noin 2000 kappaletta.

Mutta itse aiheeseen: Eipä täällä ole mitään tapahtunut. Uusi pulinat keskustelualue tullut ja Julleen mitalit jaettu. Ei paljon muuta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat