Hollantilaiset Mestarit.

Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Mitä mieltä olette kyseisestä kirjasta, kannattaako ostaa?

Montako tarinaa siinä on?

Kommentit (7)

Vierailija

buke44 kirjoitti:Hyvä kirja, paljon tarinoita. Tarinat ovat samantyylisiä kuin akkarin perustaso. Pidän kaikista muista Hollantilaisista mestareista paitsi Wilma van de Boshista. Toki hän osaa pirtää ihan OK, mutta hän ei ole perehtynyt Ankkaan, ja tekee sitä pelkästään rasittavana päivätyönä. Muut piirtäjät ovat hyviä. Omistan kirjassa kaikkien nimmarit ja Basin piirroksen roopesta.

Totta, Wilma piirtelee enemmän kansikuvia, joihin passelimpi, muutoin ei ole parhaimpia rustaamaan Akkarin sarjoja.

Vierailija

Suosittelen toki, hyvä kirja ja joukossa ihan uusiakin tarinoita.

*Omistan sen ja neljän hollantilaisen mestarin nimmareilla, Bas ja Mau piirsi Akun ja Roopen, Wilma kirjoitti myös terveiset.Olen lukenut ekan tarinan vasta, en ole kerennyt enempiä..kirja hävisi kesken kaiken tuonne isobroiskun huoneeseen....:D

Vierailija

Hyvä kirja, paljon tarinoita. Tarinat ovat samantyylisiä kuin akkarin perustaso. Pidän kaikista muista Hollantilaisista mestareista paitsi Wilma van de Boshista. Toki hän osaa pirtää ihan OK, mutta hän ei ole perehtynyt Ankkaan, ja tekee sitä pelkästään rasittavana päivätyönä. Muut piirtäjät ovat hyviä. Omistan kirjassa kaikkien nimmarit ja Basin piirroksen roopesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat