tyhmää kun viikonkuplat on lopetettu!!!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

tosi tyhmää kun viikonkuplat lopetettiin!!tietääkö kukaan miksi?

Kommentit (8)

En osallistunut siihen kilpailuun melkein yhtään, koska siinä voitti aina vain uusimman taskarin. Osallistuin siis enemmän viikon vieras -kisaan, kun siinä voitti aina jotain muuta kuin taskarin.

En sen vuoksi osaa oikein sanoa oliko se hyvä vai huono juttu.

judoka kirjoitti:En osallistunut siihen kilpailuun melkein yhtään, koska siinä voitti aina vain uusimman taskarin. Osallistuin siis enemmän viikon vieras -kisaan, kun siinä voitti aina jotain muuta kuin taskarin.<br />

En sen vuoksi osaa oikein sanoa oliko se hyvä vai huono juttu.

Unohdin mainita, että ne lopetettiin sen vuoksi, että ylläpito/toimitus päättivät siirtyä pelkkiin kuukaudenpalkinto- ja satunaisiin kampanjakisoihin. (Toistaiseksi.)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllähän se harmittaa kun loppui sekin juttu ja samalla viikon vieras loppui. Syynä on ehkä se ettei vaan enään niitä keretty laittamaan. Muistutan nyt kuitenkin tässä, että näitä topiceja on paljon jo entuudestaan ainakin Nettisivut osiossa minne tälläiset topicit kuuluu.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

On se minust aika surullist, voittomahdollisuudet sen kui pienenevät. Lopetettittiin ehkä säästöjen vuoks, palkinnothan maksavat aika paljon.

Vierailija

PADII kirjoitti:Lopetettittiin ehkä säästöjen vuoks, palkinnothan maksavat aika paljon.

Siinäpä se. Taantuma on aina taantuma. Onhan näiltä sivuilta lopetettu lisäksi myös se Minigallup (vai mikä se nyt oli? ;)).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat