Minne Hannu laittaa kaikki arpajais voitot???

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lahjoittaa esim tp&h:lle joitain pelikonsoleita ym. ja yksinkertaisesti heittää pois.

Kommentit (9)

Vierailija

Keinonen mietin mikä on TP&H jos tarkotit tupun hupun ja lupun yhtiöö. Se oli TH&L mutta jos se on joku muu nii en tiiä mikä se on.Ei ollut tarkoitus loukata jos se oli siitä kiinni ja mie vastaan kysymykseen että se myö ne mitä ei tarvitse enää

Vierailija

Ainakin joissakin tarinoissa niitä ovat Hannun kaapit ja koko talo täynnä. Ja jotkut, kuten edellä olevat ovat sanoneetkin, antaa ne Tupulle, Hupulle ja Lupulle.

Vierailija

Mitenkä niin "otsikko kertoo kaiken"? Kertooko se vai, mihin ne se laittaa? Minä en ainakaan huomannut siihen vastausta... Ajatelkaa mitä siihen aloitusviestiin pistätte.

Ja eiköhän Hannulla ole niitä jo joka paikka täynnä, mutta jossain Barksin tarinassa Pelle Peloton oli tehnyt Hannulle kaapin, mihin mahtuu rajattomasti tarinaa, ja kaappi vie vain metri kertaa metri tilan. Sellainen olisi kyllä kätevä.

Sami-96

Vierailija

Onhan Hannulla varmasti tila jo vähissä. Joitakin pelikonsoleita hän on ainakin antanut Tupulle, Hupulle ja Lupulle. Sekä hän yrittää aina myös saada voitoillaan Iineksen mukaansa ym. Mutta olen huomannut myös sen, rttä moni Hannun voittamista arpajaisvoitoista on matkoja joihinkin maihin. Eli ne eivät vie kauheasti tilaa.

Mutta liittyykö tämä aihe tähän foorumiin?

samppa

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

No niin. Yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus : piirtäjät on niin laiskoja, että he eivät jaksa piirtää Hannun voittoja. Tosin en minäkään että silleen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat