(19f515c2-12f9-443c-bc47-cc74623d4508) - 19f515c2-12f9-443c-bc47-cc74623d4508

Vierailija

This thread contains comments for topic "19f515c2-12f9-443c-bc47-cc74623d4508" (id=19f515c2-12f9-443c-bc47-cc74623d4508) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija

Meillä piilotetaan aina pääsiäismunia. ne piilottaa "pääsiäispupu". On niitä joskus tainnut löytyä kesälläkin :) on se ihan hauskaa etsiä niitä, joskus tosin meinaa mennä hermot kun ei löydä kaikkia(hauskaa se pääosin on). Pääsiäispupu jättää joskus(ainakin ennen jätti) ohjeet että montako pääsiäismunaa on. Ja esim. että korkeimmalla olevat on minun isoveljelle, ja matalimmalla olevat pikkuveljelleni. Kannattaa joskus kokeilla(jos kärsivällisyys riittää;D)!

Vierailija

Meillä ei olla koskaan piilotettu pääsiäismunia, mutta pääsiäiskokko on aina. Pian taas muutaman makkaran saa syödä :). Hyvää pääsiäistä myös toimitukseen!

Vierailija

Meillä ei ole tapana kyllä kätkeä pääsiäismunia, mutta kyllä me niitä syödään! Tämän viikon Akkarista sen verran, että oli ihan kelpo johotsarja, Barksin tarinan olin jo lukenut ja Lauri Lokki -tarinan juonesta en ihan saanut kiinni. Oli muuten ihan kelpo Pepi-yksisivuinenkin! numero: 7+

Vierailija

Joskus pienempänä piiloteltii munia mut ei enää 4 vuotee oo tullu etittyy, vaiks pikkuveli kyl etti. Mun mielest on vaa just kivaa et suunnillee suoraa käännetää, ku sillai tulee vähä outoikii asioit vähä tutummaks ja osast muutekii häviäis muute idea, jos BillaBong-saaret ois vaikka Ahvenanmaa...

Vierailija

Ei ainakaan meillä mitään munia piillotella.Ja tiedän tuon Laskiaisnoita tarinan,mietinkin lueskellessani sitä vanhaa Akua että:HÄH?!

Vierailija

Eipä sitä meilläkään piilotella lumihankeen eikä mihinkään muuallekaan pääsiäismunia. Mutta kyllä niitä pääsiäismunia tietenkin syödään. Tämän viikon Aku Ankka oli siinä keskitasolla. Pääsiäistarina oli ihan hyvä, mutta oli sitä parempiakin löytynyt.

Vierailija

Meillä kyllä on aina kätketty suklaamunia ei puutarhaan, vaan kotiin, ja pääsiäisenä kukkokin kuulema munii.Suklaamunien kätkentä on ihan hupaisaa, pienempänä se pääsiäiskukko muni sänkyynkin. Akkari oli hauska arvosana 9.Ja hyvä että pyritte pitämään alkuperän tarinoissa, eikä väännetä hirveesti suomennoksia. Hyvää pääsiäistä toimitukselle ja muille ankkahulluille. :D

Vierailija

Meillä on pääsiäismunien piilotus jo 6 vuoden ajan ollut perinteenä. Meille on tullut kirje, jossa pääsiäispupu kertoo piilotaneensa munat. Sitten ne etsitään.

Vierailija

Me olemme aina pääsiäiset mökillä ja meillä on tapana pääsiäissunnuntaina piiilottaa herkkukori, jossa on yleensä suklaamuna ja pääsiäismakeisia.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat