15/2009

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä piditte Akkarista. Minusta se oli semmoista keskiluokkaa. Se Barksin lelupyssy-tarina oli aika hyvä, kuten myös se Lauri Lokki-tarina.

Kommentit (9)

Vierailija

Oli ihan ok lehti, olin kylläkin jo lukenut tuon Barksin "poikien vaarallinen ase" sarjiksen. Lauri-tarinan juonesta en oikein saanut kiinni, harmi..

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ihan hyvä lehti oli, mutta mielestäni Pepin saisi jättää pois Akkarista, vaikka olikin vain yksi sivu. Ensimmäinen eli pääsiäistarina oli lehden paras.

(Huom, älä tee uutta aihetta aina Aku Ankoista, vaan kirjoita aiheeseen Uusin Aku Ankka -lehti, jossa saa arvostella aina uusimman Aku Ankka-lehden).

Vierailija

Lehti oli paras koko vuonna! Parasta oli Lauri Lokki -tarina, mutta sitten oli vielä se Barksin klassikkokin! Harvinaista minulta, mutta lehti saa numeroksi 9½!

Sami-96

Vierailija

Ja lisään vielä, tälle jutulle en viitsinyt tehdä omaa aihetta. Eli, siinä poikien sädepyssy-sarjassa luki otsikon vieressä, että "Toivesarja vuodelta 1963. Minulla on tuo samainen sarja näköispainoksesta vuodelta 1965. Eli kumpi siis pitää paikkansa?

Vierailija

Oli ihan hyvä akkari. Barksista tulee aina iso plussa. En ollut ennen lukenut tuota tarinaa. Feriolin sarja oli ihan hyvä, mutta Lauri lokki Sarjasta en tykännyt kauheesti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat