Mitä tiedätte edellisestä hahmosta?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä on sellainen "leikki" missä ensimmäinen käyttäjä(tässä tapauksessa minä) laittaa jonun hahmon ja seuraavan käyttäjän pitää kertoa KAIKKI mitä tietää tästä hahmosta. Esimerkki:

Käyttäjä 1----> Iines

Käyttäjä 2----> Iines teki ensi esiintymisensä silloin ja silloin ja on Akun tyttöystävä ja asuu Ankkalinnassa siellä ja siellä ja plaa plaaaa.............................

Tajusitteko? Ei mielellään sellaisia hahmoja mitkä ovat esiintyneet vain kerran,mutta niitäkin voi laittaa. Saman hahmon saa sanoa kaksi tai useamman kerran.

Ensimmäinen hahmo on Milla Magia

Ps. Jos on kysyttävää,niin kysykää.

Kommentit (7)

Vierailija

Mikki Hiiri oli ensimmäinen Walt Disneyn keksimä hahmo. Mikki teki ensiesiintymisensä vuonna 1928 piirroselokuvassa "Höyrylaiva Ville"(Stemboat Willie).

Mikillä on paljon ystäviä. Usein hänet näkee Hessu Hopon kanssa seikkailemassa. Muita Mikin ystäviä ovat mm. Poliisi mestari Sisu,etsivä Kaasi,Heluna Ammu,Polle Koninkaulus ja Aku. Mikillä on myös tyttöystävä,Minni Hiiri. Mikki on Ankkalinnan paras etsivä. Mikin pahimpia vihollisia ovat Mustakaapu ja Musta-Pekka.

Next hahmo: Riitta Hanhi.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Milla Magia asuu Vesuviuksella. Milla yrittää varastaa Roope Ankan ensilantin saadakseen Midaksen kosketuksen. Milla ei ole onnistunut kertaakaan sulattamaan ensilanttia, joten hän ei ole Kuningas Midaan kosketusta saanut. Milla Magia on noita, eli hänellä on taikavoimia, ja luuta, jolla hän pystyy lentämään.

Next: Taikaviitta.

Vierailija

Milla Magia on tulivuori Vesuviuksella asuva noita joka yrittää saada Roopen ensilantin käsiinsä saadakseen suuret voimat. Yleensä Milla epäonnistuu metsästäessään ensilanttia.

Vierailija

Sori en huomannu tota djlordin viestiä. Taikaviitta on Akun alter ego. Hän ottaa öisin rikollisia kiinni Ankkalinnassa ja vie ne vankilaan.

Vierailija

Aku on keksitty vuonna 1934. Idean Akuun keksi Walt Disney. Aku Ankka täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Akulla on tyttöystävä nimeltä Iines ja kolme sukulaispoikaa, joiden nimet ovat Tupu, Hupu ja Lupu. Akulla on myös serkku nimeltä Hannu Hanhi ja eno Roope Ankka. Aku on suosituin Disney-hahmo Suomessa, mutta ei päihitä Mikki Hiirtä maailmalla. Aku epäonnistuu todella useasti monissa yrityksissänsä. Akulla on toinen henkilöllisyys supersankarina nimeltä Taikaviitta. Seuraava: Mikki Hiiri.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat