Akulla on aika hurja!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Katsokaas, olen lukenut jo vaikka kuinka monta sarjakuvaa, jossa Akulla on aika hurja kieli! Ensimmäinen: ANTAA KUULUA! MITÄ VIMATTUA TÄÄLLÄ TAPAHTUU!? Toinen: MITÄ HEL***TIÄ ON MENEILLÄÄN!? Hän on myös aikamoinen raivohullu. Serkkuni on vasta 4 - vuotias ja on lukenut vähän Aku ankkaa. Olen kuullut, kun hän huutaa samoja lauseita kuin äsken luit. Eräät super isot Aku ankka-fanit tekee myös näin: He ottavat päällishousunsa pois ja kulkevat alushousuilla. Järisyttävää, eikä?

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Mun silmiini ei ole kertaakaan tullut yhtään kirosanaa Akkareissa, eikä taskareissa, jos on paikka vaikka Helvetia ei se kirosana ole.

En jaksa uskoa että Ankat kiroilee.

Vierailija

Siorgen tuplapostitus mutta mietin tota sampan sanomaa, oikeestaan vaikka

hit..o ei ole kirosana ja voihan joku kamala paikka satunnaisesti olla yleisesti sanottuna se hel...ti. Ei tuollaisista tarvi herneitä vedellä nenään.

käyttäjä-464
Seuraa 
Liittynyt24.6.2008

nightwish kirjoitti:

adz kirjoitti:Akun luonne on sellainen, että pimahtaa helposti, pinna on siis hyvin lyhyt.&lt;br /&gt;<br />

Vimmattu ei ole mitään hurjaa, mutta en ole koskaan lukenut mitään kirosanoja&lt;br /&gt;<br />

kuten MITÄ HEL***TIÄ ON MENEILLÄÄN!? En todellakaan enkä oikein usko tuota, olet nyt sekoittanut johki muuhun sarjaan. Aku Ankka viljelee lukijoilleen hauskoja sanoja ja laajentaa monen sanavarastoa, mutta ei Akkarissa kiroilla.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Aku Ankka on suunnattu kaikenikäisille sanoisin laajasti vauvasta vaariin.&lt;br /&gt;<br />

Siksi lehdessä ei opeteta rumia sanoja serkkusi on ne kyllä muualta oppinut.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Se että Aku on raivohullu ei ole kuin hetken vain, Akun perusluonne on kuitenkin kiltteys.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&#034;Eräät super isot Aku ankka-fanit tekee myös näin: He ottavat päällishousunsa pois ja kulkevat alushousuilla. Järisyttävää, eikä?&#034;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Naurettavaa, sillä eihän Akulla ole edes alkkareita.Järisyttävää olisi jos ne isot Aku-fanit kulkisivat peppu paljaana, tosin ihan eri juttu kun ei niillä ole sulkia peittona kuten Akulla. Sanoisin että hyvin lapsellista tuollainen.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Noista parista virheestä ei tarvi välittää ne sopii ihan hyvin, kuten otsikko Akulla on aika hurja....voi aatella luonne.

Olen täysin samaa mieltä. Tuota "MITÄ HEL***TTIÄ ON MENEILLÄÄN?"-juttua en todellakaan usko. Ja olen samaa mieltä siitä, että tuo juttu jossa suuret Ankka-fanit kulkevat alushousuilla on aivan lapsellista.

oon samaa mieltä.

Vierailija

Iines Routi mitä järkeä oli tehdä tälläinen "kokeilu"? sen saa helpostikkin selville tiedämmekö vai emme tekemättä uutta aihetta.

Vierailija

jonzkuaku kirjoitti:Ihan huijausta tän topicin tekijältä. Kuka täysjärkinen kulkee pelkät alushousut jalassa. Varmaan kirjoittaja itse. Mutta kirosanoja en ole akkarissa nähnyt enkä tulekkaan näkemään. Nehän on aina tälläisiä: @%&*¤!

Jaa moniki hihhuloi kotonansa kalsareilla ei siinä ihmeellistä ole vaikken kuulukaan ryhmään. Kirosanoja en ole nähnyt never Akkareissa edelleenkään.

!_Norppa_! kirjoitti:Joten kyöskään tästä syystä en usko että ankat kirjoilevat

Hehhhhe hauska, kyllä ne ankat kirjoilevat ihan varmasti ainakin naispuoliset.:D

Sorry, kyllä tajusin mitä tarkoitit.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En minäkään ole törmännyt noihin aloituspostin juttuihin. Luulisi toimituksen ottavan rumat tekstit pois kokonaan. Ja en usko että kukaan Aku-fani alkkareillaan kulkis. Todennäköisesti vaikutteet on otettu sillon aivan jostain muusta kuin Akkarista.

Vierailija

Ei akkarissa kiroilla. Parissa Don Rosan tarinassa Akun kiroileminen kohdalla on esim.#@%¤. Ei siis akkrissa kiroilla. Serkkusi on oppinut nuo sanat jostakin muualta.

Vierailija

Hahaa hahaa! Hyvinpä tajusitte!!!!!! Kyllä, se EI OLE TOTTA että aku olisi sanonut MITÄ H**VETTIÄ. Eivätkä ne fanit TODELLAKAAN juoksentele ympäri ämpäri maailmaa pelkillä housuilla! Oi että kuinka hyvin älysitte!!

Tämä oli kokeilu, jossa vertasin oletteko tosi Aku ankka - faneja vai ette!? Näköjään sain se selville. Onneksi olkoon! Minäkään en nimittäin tuota soppaa usko!!!!!!

Aijuu, se on totta, että serkkuni on oppinut kielensä Aku ankasta.

Niin ja, kun Aku sanoi MITÄ VIMMATTUA TÄÄLLÄ TAPAHTUU, niin sen lauseen löydätte Aku ankasta heti ekalla sivulla numerosssa, jossa Ankanpojat kiinostuvat fysiikasta ja tekevät aikamoisen tempun Akulle! Sarjakuva on Vicarin piirtämää......Peukkuja teille!!!!!!!!! :)

Vierailija

Akun luonne on sellainen, että pimahtaa helposti, pinna on siis hyvin lyhyt.

Vimmattu ei ole mitään hurjaa, mutta en ole koskaan lukenut mitään kirosanoja

kuten MITÄ HEL***TIÄ ON MENEILLÄÄN!? En todellakaan enkä oikein usko tuota, olet nyt sekoittanut johki muuhun sarjaan. Aku Ankka viljelee lukijoilleen hauskoja sanoja ja laajentaa monen sanavarastoa, mutta ei Akkarissa kiroilla.

Aku Ankka on suunnattu kaikenikäisille sanoisin laajasti vauvasta vaariin.

Siksi lehdessä ei opeteta rumia sanoja serkkusi on ne kyllä muualta oppinut.

Se että Aku on raivohullu ei ole kuin hetken vain, Akun perusluonne on kuitenkin kiltteys.

"Eräät super isot Aku ankka-fanit tekee myös näin: He ottavat päällishousunsa pois ja kulkevat alushousuilla. Järisyttävää, eikä?"

Naurettavaa, sillä eihän Akulla ole edes alkkareita.Järisyttävää olisi jos ne isot Aku-fanit kulkisivat peppu paljaana, tosin ihan eri juttu kun ei niillä ole sulkia peittona kuten Akulla. Sanoisin että hyvin lapsellista tuollainen.

Noista parista virheestä ei tarvi välittää ne sopii ihan hyvin, kuten otsikko Akulla on aika hurja....voi aatella luonne.

Vierailija

No ei Akkarissa nyt noin kamalia juttuja ole. Paitsi joskus on hornantuutti tai hornankattila. Ei se Akkarista tuommoista opi, vaan jostain ihan muusta! Akkarihan on kaikenikäisten lehti.

Mutta aku on kyllä aika raivo veikko välillä. Aika usein on Akkarissa Aku, joka hyppää ilmaan vihaisena, punaisena ja nokka ammollaan ja raivoaa milloin kenellekkin.

Vierailija

adz kirjoitti:Akun luonne on sellainen, että pimahtaa helposti, pinna on siis hyvin lyhyt.<br />

Vimmattu ei ole mitään hurjaa, mutta en ole koskaan lukenut mitään kirosanoja<br />

kuten MITÄ HEL***TIÄ ON MENEILLÄÄN!? En todellakaan enkä oikein usko tuota, olet nyt sekoittanut johki muuhun sarjaan. Aku Ankka viljelee lukijoilleen hauskoja sanoja ja laajentaa monen sanavarastoa, mutta ei Akkarissa kiroilla.<br />

<br />

Aku Ankka on suunnattu kaikenikäisille sanoisin laajasti vauvasta vaariin.<br />

Siksi lehdessä ei opeteta rumia sanoja serkkusi on ne kyllä muualta oppinut.<br />

<br />

Se että Aku on raivohullu ei ole kuin hetken vain, Akun perusluonne on kuitenkin kiltteys.<br />

<br />

"Eräät super isot Aku ankka-fanit tekee myös näin: He ottavat päällishousunsa pois ja kulkevat alushousuilla. Järisyttävää, eikä?"<br />

<br />

Naurettavaa, sillä eihän Akulla ole edes alkkareita.Järisyttävää olisi jos ne isot Aku-fanit kulkisivat peppu paljaana, tosin ihan eri juttu kun ei niillä ole sulkia peittona kuten Akulla. Sanoisin että hyvin lapsellista tuollainen.<br />

<br />

Noista parista virheestä ei tarvi välittää ne sopii ihan hyvin, kuten otsikko Akulla on aika hurja....voi aatella luonne.

Olen täysin samaa mieltä. Tuota "MITÄ HEL***TTIÄ ON MENEILLÄÄN?"-juttua en todellakaan usko. Ja olen samaa mieltä siitä, että tuo juttu jossa suuret Ankka-fanit kulkevat alushousuilla on aivan lapsellista.

Vierailija

Yhdyn kaikkiin edellisiin puhujiin.En ole nähnyt ikuna Akussa kirosanoja enkä varmaan tule koskaan näkemäänkään.

Jotkut pikku kakarat voivat tosin pitää Matami Mimmin noita-soppien aineksia kuten rupikonnanrähmää kirosanoina,tai ainakin rumina sellaisina.

Vierailija

No, eipä nyt kovin hurja. Ite en lue #½$ ym kirjosanoina, vaan jonain mutinana. Mun pikkuvelikin lukee, mutta eipä se sanoja huutle. ^^

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat