idioottimaisin ankka?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mielestäni se on hannu hanhi:@:@:@

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Idioottimaisin Ankka? Miten sen nyt määrittelee.

Joko sen voi määritellä sillä tavalla, että semmoinen Ankka, mikä on vähä-älyisin. Se olisi Una. En yritä sanoa, että hän olisi jotenkin turha hahmo. Hän on ´käytännön´ hommissa vähä-älyisin. Mutta vaikka voimakilpailussa tms. hän on yliveto.

Jos taas tarkoitat sitä, mikä on niinkuin tyhmin tai muuten omasta mielestä idiootti ankka, niin silloin... ääh, en osaa sanoa.

PADII sanoi: Ankoista se on joko Into tai Palle Pulppu.

Muista se on tämä erakko, Staattinen tai tämä hahmo tulevaisuudesta jonka kaikki sanat alkaa p: llä.

Tarkotatko tuolla "tulevasuuden hahmolla" Eka Vekaraa? No ei hänen kaikki sanat ala P-kirjimella, mutta minuakin se joskus häiritsee. Vaikka ihan hauska hahmo on muuten ja hänen, onkos joku lemmikki tai joku, siis Ilppi. Hänestä pidän myös, vaikka harvemmin esiinytyykään.

Vierailija

Ärsyttävin ankka on mielestäni Iines, koska jos Aku toilailee, hän uhkailee Akua ja liehittelee Hannua, mutta kuitenkin hän aina palaa Akun luokse.

Vierailija

tiädän mitä tarkoitatte tuolla ei nyt ehkä idioottimaisin ankka mutta tarkoitan kuitenkin sellaista turhin/ärsyttävin/pitkästyttävää lukemista kyseisen hahmon tarinat.

Vierailija

Vähän miettimällä tuli heti mieleen Palle Pulppu josta en itse tykkää yhtään. Hahmo kun on kummallinen ja tarinat ovat tylsiä ja huumorintajuttomia. Joitan Palle Pulppu-tarinoita on julkaistu Roope-sedässä ja AA-taskukirjoissa, mutta nykyään varmaan paljon harvemmin. Palle Pulpusta muuten kerrotaan tietolarissa enemmän jos jotain kiinnostaa...

Vierailija

Ankoista se on joko Into tai Palle Pulppu.

Muista se on tämä erakko, Staattinen tai tämä hahmo tulevaisuudesta jonka kaikki sanat alkaa p: llä

Vierailija

Yksikään Ankka ei ole idiootti. Mutta jos tarkoitit ärsyttävin niin sen kruunun saa Una. Una on itsessään tosi ärsyttävä ja turhakin Ankka.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat