'klassikkosarjat'

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä siis pidätte Aku Ankassa sillointällöin nähtävistä vanhoista klassikkotarinoista? Minusta ne on aika tylsiä, uudet tarinat ovat parempia, muutenkin vanhoja sarjoja on nykyään älyttömästi. Mitä mietä olet?

Kommentit (8)

Vierailija

Minä tykkään erittäin paljon vanhoista klassikoista, etenkin Barksista ja Al Taliferrosta. Ja milzuuk, vanhoja taskareita saa kirpputorin lisäksi myls antikvariaateista (eli divareista.) Ja vielä se milzuuk, kannattaisi ruveta käyttämään pisteitä, pilkkuja ja muita lopetusmerkkejä. Saa paaaljon helpommin selvää tekstistä.

Vierailija

Omasta mielestäni parhaita sarjoja ovat enen 70-lukua tehdyt sarjat, ne ovat lähes poikkeuksetta hyviä. Barks, Strobl, Murry, Scarpa, Bradburry, Gottfredson, kaikki ovat suosikki piirtäjiäni. Jotkut heistä ovat piirtäneet 60-luvun jälkeenkin, mutta myöhemmät tarinat ovat huonompia. Toki uudemmatkin tarinat ovat hyviä mutta vanhojen tasolle yltää vain Rosan, Rotan, Brancan ja parin muun tekijän tarinat. Yleisesti ottaen taso on nykyään heikompi.

Vierailija

aika hyviä.mut tiiättekö mistä saa vanhoja taskareita.no mä tiiän niitä saa kirpputorilta numeroita 1-100 ja kyl sieltä muitakin löytää ja ne ei maksa ees yhtä paljon kun normaali taskari vaan jotain 1-3euroa kappale eikä ne oo ees huonossa kunnossa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat