MERIMIESNUTTU AKULLA!??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mistä ihmeestä Aku on joskus saanut asunsa..miksi se pitää sitä aina yllään ja voitteko kertoa jutun historian???!!PiAN!!

Kommentit (6)

Vierailija

Viisas Kana Kanasen metodi taitaa olla oikea.Mutta jos Aku on käynyt armeijan hän saattoi olla laivastossa ja saada tuon asun! Hetkinen...laivaston asut ovat valkoisia...unohtakaa äskeinen!

Vierailija

Viisas Kana Kanasen tarina on oikea, mutta jossain sarjassa kerrottiin, että Aku oli kuulunut laivastoon, ja laivaston väki piti juhlat, johon Aku oli kutsuttu. Aku oli jo menossa juhliin, kun hän muisti, että hän lupasi auttaa Iinestä jossakin (en muista missä, todennäköisesti siivouksessa), mutta Aku kertoi Iinekselle, että hänen oli pakko mennä katsomaan vanhaa, sairasta opettajaansa saarelle, jonne pääsy oli mahdotonta, koska silta oli mennyt poikki. Iinespä näki sen uutisista ja näki loppukevennyksessä, kun Aku juhli laivasto väen kanssa merimies nuttu päällään, ja kun Aku palasi kotiin, hän antoi Akulle kyytiä. Tarina loppuu niin, että Aku on laivaston mukana seilaamassa tulisaarille perunankuorijana. Että tässä sitä historiaa.

Vierailija

Joo Viisas Kana Kananen oli Aku Ankan ensikerta esillä Akusta tehtiin merimiespukuinen siksi, että ensiesiintymisessään hän asui asuntolaivassa keskellä lampea.

Vierailija

Jos sarjoihin mennään, niin sitten:

Jossain vuoden 97 sarjassa Iines kysyi tuota samaa akulta. Aku kertoi hieman muunneltua totuutta, koska Iines olisi voinut tulla mustasukkaiseksi:

Aku tapasi nuoruudessaan merikapteenin, joka etsi väkeä laivaansa. Kerran laiva ajautui karille , (aku oli tässä vaiheessa päässyt kapteeniksi asti) mutta aku ei jättänyt laivaansa. Juuri kun laiva oli uppoamaisillaan, kaunis ankkaneito (en muista nimeä) joka oli kalastamassa helmiä pelasti akun. Kun Aku virkosi ja näki pelastajansa, hän rakastui ensisilmäyksellä. Mutta pian hän lähti ja sanoi : " Toivottavasti tapaamme vielä , merten seilori". (tai jotain tuollaista, en muista kun kirjoitan ulkomuistista) ja katosi ulapalle. Siitä lahtien Aku on pitänyt merimiesnuttua, jotta tämä salaperäinen neitokainen vielä joskus hänet etsisi ja tunnistaisi.

Taisin selittää sen liiankin kaunopuheisesti mutta noin se meni ;)

Vierailija

adz kirjoitti:Joo Viisas Kana Kananen oli Aku Ankan ensikerta esillä Akusta tehtiin merimiespukuinen siksi, että ensiesiintymisessään hän asui asuntolaivassa keskellä lampea.

Sen takia Akulla on minunkin mielestäni merimiesasu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat