Kapteeni Kääkin Tarina

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Uusimman akkarin johtosarja huippu.

aku koettaa saada sarjakuvatekijän haasttattelua joka on totta kai ankkamestari Carl Barks. Eräässä tarinan kohdassahan oli viittaaus Tarinaan Nelikulmaiset Munat. Paras Tarina tuoreessa akkarissa!

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

aika outoo että siihen viitattiin vaikka se ei ollut rosan tarina..kun yleensä muiden kirjoittajien tarinoissa ei barksin juttuihin viitata

Vierailija

MAMMONA kirjoitti:"Kalle Parkki" oli varmaankin muotoiltu Carl Barksista ja se ukkeli muistutti häntä aika paljon. Muutenkin harvinaisen mukava tarina vaikka piirtäjä ei minulle mieleinen ollut. Kulmikkaat munat - viittaus oli himo. Barksia muistuttava piirtäjä tekee semmoista sarjaa. Hupaisa idea!

Se piirtäjä OLI Barks.

Vierailija

Olihan se ihan hyvä tarina, mutta kyllä parempiakin on nähty. Akuhan tunnetaan sarjakuvien ahmimisestaankin, mutta Kapteeni Kääk on aivan uusi tuttavuus. Saa nähdä, tuleeko Kapteeni Kääkkiä näkymään enää koskaan.

Vierailija

Aika hyvä tarina, pidin parhaana koko lehdestä. Kalle Parkkinen oli aika hauskasti samaan aikaan Carl Barks, että "pahis". Liityn joccisin kommenttiin, koska ankassa ei ole pitkään aikaan ollut KUNNON tarinaa, kaikkista tuli lukemisen jälkeen lähinnä mieleen: Plääh! Virkistävää vaihtelua!

Vierailija

Ihan mukava piristyshän se oli "tavalliseen sähläykseen", mutta ehkä se ansojen läpikäynti oli turha juttu

Vierailija

djlordi kirjoitti:Itse en tarinasta kauheasti pitänyt. Ihan ok tarina kuitenkin. Olisi voinut olla muutaman sivun lyhyempikin. Mota kuitenkin on hyvä piirtäjä.

Prikulleen samaa mieltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat