Kirjoita varpailla.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

otsikosta ymmärtää. :D

Kommentit (8)

Vierailija

djlordi kirjoitti:Joo ja kirjoita silmkilläkin tulee varmaan vielä...joo kirjoita silmät kiinni on paras, ja olisi hyvä, jos muut tällaiset poistettais täältä. Ja sekin kuuluisi tavallaan pulinoihin, koska ei liity Aku Ankkaan. Koulussa en viitsi kenkiä ottaa pois, enkä kyllä kotonakaan varpailla ala kirjoittamaan.

Kirjoita silmät kiinni on ihan oikeessa paikassa aiheet liittyy kaikki Aku Ankkaan..ootko kattonu?

Eikä mullakaan oo mahkuja varpailla kirjoittaa on sen verran nyt pieni tää masiina hehhehh. Mutten viitsisi ees läppärillä tai pääkoneellakaan..jossain menee raja..saa nähdä mikä kirjoita jollain tulee seuraavaksi, kirjoita kielellä? Hehhhehhhe..Kaikki voisi poistaa paitsi Darfunin jonka topicilla on hirmu monta postia! :)

//6.8.2011: Tämä menee ainakin lukkoon. : D Jatkuu:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/19761/kirjota_jol...

~Hidis

Vierailija

Hyi Aleksi MacAnkkahullu 010898 Ei saa kiroilla.

Vaikka miten ärsyttää, olen aiemmin ihmetellyt kun kokoajan jotain kirjoita jollaintavalla..on nääs jo kaikki mahdolliset tullut kohta varmaan topic kirjoita korvilla- En viitti ees osallistua muuhun kuin Darfunin kirjoita silmät kiinni joka on alkuperäinen ja paras näistä kirjoita jollain..

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joo ja kirjoita silmkilläkin tulee varmaan vielä...joo kirjoita silmät kiinni on paras, ja olisi hyvä, jos muut tällaiset poistettais täältä. Ja sekin kuuluisi tavallaan pulinoihin, koska ei liity Aku Ankkaan. Koulussa en viitsi kenkiä ottaa pois, enkä kyllä kotonakaan varpailla ala kirjoittamaan.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat