(5029e274-6b41-41ea-8bc0-13be131cf2ee) - 5029e274-6b41-41ea-8bc0-13be131cf2ee

Vierailija

This thread contains comments for topic "5029e274-6b41-41ea-8bc0-13be131cf2ee" (id=5029e274-6b41-41ea-8bc0-13be131cf2ee) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (101)

Vierailija

On tosi mukavaa. että kysytään meidänkin toivomuksia. Minä haluaisin eeeehdottomasti Aku Ankka, José Carioca ja Panchito Pistoles-teeman. Heitä ei ole näkynyt melkein yhtään muita kuin lyhyitä Panchitoja ja José sarjakuvia. Toivoisin niin että niitä näkisi useammin, mutta ei! Niitten hyvien hahmojen pitää esiintyä vain harvoin hyvinä sarjiksina vanhoissa hyvissä Akuissa. He ovat ehdottomasti lemppari-hahmojeni joukossa.

Vierailija

Voisiko Ekstran teemanumeroksi saada jonkin pitkän Disneyn piirrosfilmiin perustuvan tarinan sarjakuvaversion? Selailin tässä taannoin Aku Ankan näköispainoksia, eikoisnumeroita ja erilaisia albumeita ja yllätyin, että Suomessa ole julkaistu vielä esimerkiksi sellaisten klassikoiden kuin Pinokkion, Miekka Kivessä tai Robin Hoodin sarjakuvaversioita. Myös Disneyn näytelmäelokuvissa olisi vielä runsaasti sellaista sarjakuvamateriaalia, jota on julkaistu esimerkiksi ruotsalaisessa Walt Disney's Serier -lehdessä, muttei vielä Suomessa. Toisaalta teemanumerona voisi olla mukava myös joihinkin harvemmin nähtyihin hahmoihin tai piirtäjiin (esim. Jack Bradbury tai Al Hubbard) keskittyvä lehti.

Vierailija

Rahasäiliö olisi hyvä.... Taikaviitta, Touho tai joku muu vähän vähemmin esitettyjä hahmoja. Rosakin olisi ihan ok idea mutta taivun tuohon taikaviittaan ehkä eniten.

Vierailija

Rahasäiliö -teema on ihan hyvä. Minäkään en ekstraa tilaa, mutta joskus olisi mukava (vaikka akkarissa)saada numero, jonka aiheena olisi Roopen nuoruus. Koska kaikki tietävät Barksin ja Rosan tarinat, olisi kiva saada muiden piirtäjien tarinoita. Joskus oli Vicarin aivan mahtava tarina (olisiko ollut "Viimeiset vaunut Tucsoniin"). Muutkin piirtäjät ovat tehneet kiinnostavia tarinoita Roopen nuoruudesta.

Vierailija

Ei rötös teemaa, koplaa tarpeeksi jo lehdessä. Loistava teema voisi olla ehkäpä "vanhat legenda piirtäjät/käsikirjoittajat", mukana olisi niin Barksia, Scarpaa (mieluiten hiirtä), Gottfredsonia, Brancaa, Stroblia sekä vaikka Murrya. Jos tässä saa ehdotella vielä vähän lisää, niin kyseiset "legendat"-teemalehteen Barksilta voisi napata 32 sivuisen tarinan. Vahvat sekä loistavat ehdokkaat voisivat olla "Punainen postimerkki" tai "Uponnut manner", sillä näitä ei hetkeen olla julkaistu. 24-sivuisia taas on lukematon määrä. Niistä ehdottaisin lehteen "Viisasten kiveä". Muiden legendojen tarinaehdotuksia en ala laittamaan, mutta tässä olisi mielestäni loistava lehti-idea. Pistäpäs Aki kommenttia!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat