Mikä oli viimeksi lukemasi Aku Ankka?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minkä Aku Ankka-kirjan luit viimeksi? Voit kertoa mielipiteesi yms. kirjasta. Edellinen Aku Ankka, jonka olen lukenut oli keskiviikolla tullut Aku Ankka.

P.S. Kirjan ei tarvitse olla Aku Ankkaan liittyvä. Kunhan on Disney-aiheinen. :)

Sivut

Kommentit (73)

Vierailija

Jassoo kyl se on tän viikon Akkari, Rosan alkusarja huom! Ei ole ennen esitetty Suomessa, ja klassikkokin on v.1988!

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Se on... Aku Ankan taskukirja 352 eli "Velvollisuus kutsuu". Tarinat olivat ihan kelvollisia, eivät mitään huippua kuitenkaan. Ehkä tarina "Merirosvo Maakrapu" oli ykkönen. It was good.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

kisumisu98 kirjoitti:Se oli taskari kaksataa joku. Nimi oli rottasota.

Tuo Rottasota on Taskukirja numero 279. Todella hyvä johtosarja siinä.

Viimeksi luin jonkun 1980-luvun lehden. Taisipa olla lehti 43/1987. Ihan hyvä lehti sekin, vaikka 80-luvun lehdet ovat aika tasapaksuja kaikki.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Viimeisin on Teemataskari 8: Kultainen joulu. Vielä noin 40 sivua jäljellä siitä. Ostin sen viime vuoden lopulla, mutta nyt vasta olen ehtinyt lukemaan sitä.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

adz kirjoitti:Jassoo kyl se on tän viikon Akkari, Rosan alkusarja huom! Ei ole ennen esitetty Suomessa, ja klassikkokin on v.1988!

Häh? Saitko taas jo eilen uusimman Aku Ankan? Luin muutama tunti sitten tämän päivän Akkarin.

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Luin loppuun albumin Ankkalinnan nokkamies, oli tosi hyvä kokonaisuus. Jos jollakin ei ole nokkamiestä, niin suosittelen ostamaan. Kaupoissa on vielä myynnissä monta viikkoa. Hintaa 6,90 euroa.

Ainoastaan Don Rosan tarina Monikäyttöauto vaikutti oudon pikselöityneeltä.. Ei kuitenkaan paljon haitannut. Suosittelen siis albumia! :)

Vierailija

Viimeksi luin Ankalliskirjasto 5 kirjan. Luin sen toisen kerran, ekan kerran luin sen n. vuosi sitten. Se on aivan loistava kovakantinen, parhaat tarinat ovat mielestäni Kilpapurjehdus etelämerelle ja koralliluolan kummitus.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat