Kaikki tieto aku ankan hahmoista.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä on aivan helppo hahmon kysely sivu.

Ohjeet: Laitatte tekstiin vaan Ankkalinnan hahmon nien niin siitätulee ÄLYTTÖMÄSTI TIETOA!

Tässä on teille PIENI esimerkki.

ROOPE-ANKKA

Roope Ankka eli Roope-setä (engl. Scrooge McDuck tai Uncle Scrooge) on sarjakuvataiteilija Carl Barksin vuonna 1947 luoma animaatio- ja sarjakuvahahmo, joka asuu ja seikkailee Disneyn eläinmaailmassa. Roope oli alun perin tarkoitettu pelkäksi kertakäyttöhahmoksi, mutta nykyisin hänestä on muotoutunut yksi ankkauniversumin huomattavimmista vakiohahmoista. Roopea pidetään yleisesti Barksin lukuisista luomuksista merkittävimpänä. Vuodesta 1952 lähtien Roopella on ollut Yhdysvalloissa oma nimikkolehti nimeltä Uncle Scrooge, ja vuonna 1978 julkaistiin Suomessa Roope-setä -lehden ensimmäinen numero.

Roope Ankka on maailman rikkain ankka, joka elää Ankkalinnassa Calisotan osavaltiossa ja säilyttää valtaisia rahavarojaan Rahasäiliössä. Suuresta omaisuudestaan huolimatta Roope on hyvin saita, ja kuluttaa rahojaan erittäin harvoin. Hänen rakkain rahansa on ensilantti, kolikko jonka hän ansaitsi ensimmäisenä työnteolla. Toisinaan Roope-tarinat kuvaavat seikkailuja, joissa Roope sukulaistensa Aku Ankan sekä Tupun, Hupun ja Lupun kanssa metsästää muinaisia aarteita. Yleisestä harhaluulosta huolimatta Roope on Akun eno eikä setä. Suomennoksessa Roopesta käytetään toisinaan kiertoilmaisuja "saituri", "kitupiikki" ja "vanha visukinttu". Barksin mukaan syy Roopen suosioon ovat hänen rahavaransa, jotka kiehtovat ihmisten mieliä.

Kommentit (4)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nämä ovat turhia keskusteluja. Tullessani tähän keskusteluun katsoin että "Oho! Onpas joku keksinyt paljonkin tietoa Roope Ankasta!".. Mutta joo. Tuo kaikki teksti on kopioitu wikipediasta, jolloin kuka vaan voisi hakea tuolta wikipediasta vaikka kuinka paljon tekstiä.

Tällaisia keskusteluita ei tarvitse, jokainen voi ihan itse käydä wikipediasta ja muista tietokannoista katselemassa.

-Akuhullu

Vierailija

tietoa akuhullusta.(akuhullu tarkoititko tätä kun laittoit -akuhullu?)

Ankkaprofiili: Akuhullu97

Lempipiirtäjäni on: Carl Barks.

Lempihahmoni on: Aku Ankka.

Lempisarjani on: Kultainen kypärä.

Harrastukseni on: Yleisurheilu, Partio, Ankkailu.

Lemmikkini on: En omista.

Rekisteröitynyt: 19.03.2008

Aktiivinen viimeksi: 01.05.2009 klo 18.54

Top 10 julkaisuni

Parhaat pelitulokset:Karhukoplan trampoliinipuhallus (Karhukoplan trampoliinipuhallus), Ankallisvisa (Ankallisvisa), Hessun hahmovisa (Hessun hahmovisa), Hessun super-kuvapähkinä (Hessun super-kuvapähkinä), Tunnista piirtäjä (Tunnista piirtäjä), Kuolemattomat kuplat (Kuolemattomat kuplat), Kultaryntäys (Kultaryntäys)

Viimeisimmät keskustelut:RE:Kaikki tieto aku ankan hahmoista., RE:Sami-96:sta muistan, RE:RE:Kirjoita silmät kiinni, RE:RE:Auto-visa (kannattaa tulla), RE:RE:Kirjoita silmät kiinni

Viimeisimmät Akupedia -lisäykset:Unkka. T. Kumiankka, Unkka. T. Kumiankka, Don Rosa, Timbuktu, Ikilasi

Viimeisimmät blogikommentit:Sivuosasta parrasvaloihin, Eikä tässä vielä kaikki!, Kiitokset kesästä!, Suuren urheilujuhlan tuntua, Hemaiseva "Kultu"

Viimeisimmät galleria -osallistumiset:Aku kesäloman jälkeen, Iines kesäloman jälkeen, Aku miettii kesäsuunnitelmia, Aku jätskibaarissa, Mikki Hiiri kesätunnelmissa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat