Tupun,Hupun ja Lupun isä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tietääkö kukaan Tupun,Hupun ja Lupun isän nimeä?

Kommentit (9)

Vierailija

Ankanpoikien isää ei tiedetä. Jos katsot ankkojen sukupuuta (Don Rosa), niin huomaat heidän isänsä edessä istuvan sinisen linnun, joka peittää näkyvyyden.

Vierailija

Kukaan ei ole koskaan voinut kuulla ankanpoikien isän nimeä koska kukaan ei tiedä sitä. Mutta ankanpoikien isä joutui sairaalaan poikien toimesta. (Pojat räjäyttivät raketin isänsä tuolin alla.) Sen sarjan jossa tuo äiskeinen mainittiin taisivat olla kirjoittaneet ja piirtäneet Al Taliaferro ja Ted Osborne jos en nyt aivan väärin muista. (Se oli myös poikien ensiesiintyminen ellen väärin muista tätäkin asiaa.)

Vierailija

Ankanpoikien luojat olivat piirtäjä Al Taliaferro ja käsikirjoittaja Ted Osborne, jotka tekivät Aku Ankka -sanomalehtisarjakuvaa. Heidän ensiesiintymisensä tapahtui 17. lokakuuta 1937.[1] Tuolloin Aku sai kirjeen sisareltaan Della Ankalta (vanhoissa suomennoksissa Sanelma), joka kertoi lähettävänsä kolme poikaansa Akun huostaan. Ankanpoikien isän nimi on vielä hämärän peitossa,[1] mutta hänen kerrotaan joutuneen sairaalaan, kun pojat räjäyttivät raketin hänen tuolinsa alla.[1] Poikien vanhemmista ei tämän jälkeen kuultu, ja Akusta tuli heidän pysyvä huoltajansa.

Tuossa on mitä Wikipedia sanoi

Vierailija

Ei ole koskaan näytetty, eikä hänen nimeään tiedetä. Mutta sekin sarja on varmasti niin vanha, että siihen ei enää lisätä mitään, että Ankanpoikien isä oli se ja se ja hänen nimensä oli semmoinen ja tuommoinen...

Vierailija

1.Ankanpoikien isää ei ole näytetty ruuduissa

2.Sukupuussakaan ei näytetä häntä

3.Tämä on =

4.KUKAAN EI TIEDÄ HÄNEN NIMEÄÄN!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat