Kunnianosoitus nais-piirtääjille

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hei! Täällä voi puhua nais-piirtäjistä. Ehkä turha topic,tiedän,mutta ei valituksia! Ensinnäkin mitä nais-piirtäjiä tiedät? Ja ovatko he hyviä? Minä tiedän vain Lara Molinarin,Wilma van den Boschin ja en ole varma ovatko Andrea Ferraris ja Sander Gulien naisia. Nimet ovat ainakin tyttöjen nimiä. Ja kaikki ovat ihan hyviä noista,paras ehkä Lara Molinari. 2.Ferraris(jos se nyt on tyttö) Paljon vastauksia,kiitos,eikä niitä valituksia,kiitos! Hyviä päivän jatkoja! T.Minä(kisumisu98) ;)

Kommentit (6)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Naiskäsikirjoittajia on varmaan enemmän kuin piirtäjiä, mm. Janet Gilbert, Carol McGreal ja Sarah Kinney. Piirtäjistä mainitsematta ainakin Núñez ja Marga.

Vierailija

Niin,Akuhullu97,minustakaan otsikko ei täsmää aloitusviestiin. Tarkoitan että nais-piirtäjiä on vähän. Aku-piirtäjiä on varmana ainakin 10 0000. Naisia heistä varmaan on vain jotain 500. Siis kunnioitusta näille naisille!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No, jos täällä vain naispiirtäjistä puhutaan, niin ei kai se ole "kunnianosoitus"... : D No juu, onhan tämän tapaisiakin ollut jo, ehkä montakin...

Andrea Ferraris, ja Sander Gulien eivät ole naispiirtäjiä, mutta hyviä ovat. Parhaana naispiirtäjinä pidän kyllä Lara Molinaria. Muita hyviä ovat Silvia Ziche. Ja sitten tuo Van den Bosch, ihan Ok piirtäjä, mutta ei mielestäni ihan parhaita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat