Up-Kohti korkeuksia

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Disney-Pixar -yhtiön tuottama Up-Kohti korkeuksia -elokuva esitettiin Cannesin elokuvajuhlien avauspäivänä keskiviikkona. Elokuva on yhtiön ensimmäinen 3D-elokuva ja samalla myös ensimmäinen kolmiulotteinen elokuva joka on esitetty Cannesissa.

Elokuva kertoo 78-vuotiasta ilmapallokauppiasta joka toteuttaa elinikäisen unelmansa suuresta seikkailusta. Kulkuvälineenä hänellä on oma talonsa johon hän kiinnittää tuhansia ilmapalloja.

Elokuvan Suomen ensi-ilta on 9.10.2009.

Kiinnostaako Pixarin uusin 3-D leffa?

Kommentit (15)

Vierailija

Elokuvan nimi ei olisi sanonut minulle mitään, kiitos adz kun kerroit hieman juontakin! Elokuva kuulostaa kiinnostavalta, joten saatan ehkä käydä sen katsomassa.

Vierailija

vittu se on veleveikonen

Elkuva kertoo 78-vuotiasta ilmapallokauppiasta joka toteuttaa elinikäisen unelmansa suuresta seikkailusta. Kulkuvälineenä hänellä on oma talonsa johon hän kiinnittää tuhansia ilmapalloja. <br />

Elokuvan Suomen ensi-ilta on 9.10.2009.<br />

<br />

Kiinnostaako Pixarin uusin 3-D leffa?

Vierailija

Disney-Pixarin animaatiot ovat hyviä, joten totta kai aijon sen nähdä, jos ei elokuvissa, niin sitten DVD:ltä.

Itse aihe kuulostaa hyvältä.;)

Vierailija

Niin, aikaahan sinne onkin, mutta Pixarin leffat ainakin kiinnostaa, näin pätkän ko.leffasta ja ihan hauskalta vaikutti.

Vierailija

Kyllä kävin katsomassa ja ihan ok leffa. Tiesittekös että USA:ssa ne on nostanut oikean omakotitalon heliumilmapallojen varaan 3000 metriin siten että siellä on oikea ihminen sisällä!

_Silveri kiittää lukijoita_

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat