HEAVY

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kaikki heavystä tykkävät voivat tulla tänne keskustelemaan ja arvostelemaan heavy kappaleita

Kommentit (2)

Vierailija

Voisit muuten kattoa vähän EEMELI et onko aiemmin saman tyylisiä topicei. Meinaan on han kuule semmonenkin topic kun Musiikki, eli lähes sama asia mutta vain laajempaa keskustelua musiikista.

t.vanha kunnon RELA

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ensinnäkin, EEMELI1999: Voisit suhtautua muihin käyttäjiin edes vähän kunnioittavammin, eikä tuollaisilla "seli seli" -tyylisillä täysin asiattomilla kommenteilla. Jo säännöissäkin sanotaan toisten käyttäjien kunnioittamisesta. Kommentistasi herää kysymys, että oletko sittenkään lukenut sääntöjä kovin tarkkaan? Jos et ole, niin nehän voi aina kerrata.

Toiseksikin, EEMELI1999: Olen samaa mieltä tästä topicista ja sen tarpeellisuudesta kuin DJ Relakin. Eli "HEAVY" on osa musiikkia, ja tämä aihe kuuluisi olla osa Wonderlustin tekemää Musiikki-topiccia. Joka musiikki-tyylille EI tarvitse tehdä omaa topicciaan, vaan JOKAISEN musiikki-tyylin voi, tai oikeastaan pitää sisällyttää suureen Musiikki-topicciin. Kuten Wondy ja Tehwinkin (ja moni muukin) sanovat, topicceja ei tehdä jokaisesta asiasta, vaan topicin pitää olla ensinnäkin aikaa kestävä ja LAAJA-ALAINEN. Tämä topic ei todellakaan täytä ainakaan jälkimmäistä kriteeriä, joka sekin on äärimmäisen tärkeä hyvälle topicille.

Eli jos jätettäisiin kaikki heavy-aiheinen keskustelu Musiikki-topicciin?!?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat