Turhaa???

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko näillä sivuilla jotain turhaa?

Minusta tänne ei kuulu spämmärit!Niin,ja turhat keskustelut.

PS.Jos tämä on turha topic,älkää kirjoittako!

En myöskään pidä akupediasta,en tarkoita että se on turha

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Olen samoilla linjoilla Samin ja Donaldin kanssa, joten en ala niitä asioita enää toistelemaan. Sehän nyt on ihan päivän selvä asia, että spämmäys ja turhat topicit ovat turhia. "Hyviä" ja "kunnollisia" topicceja ovat ne, josta ei ole miljardia samaa aihetta ja joissa on myös jotain sisältöä, ei sellaisia, mihin voi yksi käyttäjä vastata ja vastaus on siinä tai mihin vastataan parilla sanalla.

Toivottavasti käyttäjät lukaisisivat niitä topicceja, joissa on näitä kommentteja turhista keskusteluista, jotta ei tulisi näitä enää niin paljon. Olisi turhistakin edes jotain pientä hyötyä - kuten tästä, ja tämä ei ole tarpeellinen. Käytettäisiin nyt aivojamme, kun ne on meille suotu.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Onhan se, Sami-96! Tämä on turha topic jo vaikka olisikin pinnalla, puhumattakaan tosiaan siitä, mikäli tämä vajoaisi "pohjalle". On turhaa kysyä 'onko sivustolla turhaa', ainakin jos sitä on kysytty jo aikaisemminkin.

Näillä sivuilla on kyllä aivan valtavasti turhia topicceja. Topicceja on yhteensä laskujeni mukaan jotain yli 12 700, ja on sanomattakin selvää, ettei tuossa määrässä voi olla puoletkaan tarpeellisia. Eli olisi aika hurjaa, jos tarvittaisiin noin 6 350 topiccian. Niin, ensin mainitusta määrästä tarpeellisia on paljon vähemmän. Sanoisinpa että noin kymmenes osa ensin mainitusta määrästä, eli noin 130 tarpeellista topiccia. On siinä modeilla sitten aikanaan hommaa kovastikkin poistella noin 12 000 topiccia. Jonka senkin jälkeen jäisi vielä yli 700 topiccia!

Lisäksi täällä on turhaa kaikenlainen trollaus ja spämmäys, sekä mahdolliset riitelyt jostain ja toisen käyttäjän mahdollinen haukkuminen tai muu sellainen. Nyt ei enempää tule turhaa mieleen, tulihan tuossa jo lueteltua aikalailla.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Ei ole minusta täällä nettisivuilla mitään turhaa... Paitsi että haluaisin tänne modet. Eli se on turhaa, että niitä ei ole... Ymmärsittekö...?

Vierailija

Kaisakoo kirjoitti:

PS.Jos tämä on turha topic,älkää kirjoittako!

Hehe... Tämä keskustelu on luettu jo 10 kertaa..: )

Viestejä tosin ei ole niin montaa ; )

Vierailija

Jostain syystä tuli tämän topicin nähtyä sellainen tunne, että eipä paljon huvittais edes kirjoittaa tähän. Koska jos kerran spämmärit ei sinusta tänne kuulu, miksi sitten itse teet uuden topicin tästä aiheesta, josta on topic vielä tämän kategorian ensimmäisellä sivulla!

Sami-96

Vierailija

Vai että onko turhaa! Selaappa läpi tätäkin foorumia, ja katso topicceja. Näetkö niin jotain turhaa. Täällä on kamalasti turhia topicceja! Ei niitä tälläistä määrää kuuluisi olla, ja suurin osa kun on jotain hymiö-kultaryntäys-top-topicceja, joilla ei periaatteessa tee yhtään mitään!

Tästäkin topicista tulee vielä enemmän turha (johan tämä on, kun on niin mones tästä aiheesta), jos tämä vain haudataan. Koska silloin tämä vain jää lojumaan sinne toimettomana. Sitten joku tekee taas ja taas uuden topicin - tällä aiheella. Onko se turhaa?

Sami-96

Vierailija

No niin, säilytetäänpäs hermomme! Jos on valituksen aihetta, yksinkertaisesti kirjoita siitä toimitukselle! Se on helpoin tapa, eikä tule turhia jauhamiskeskusteluita.

Vierailija

Lainaus:
RE:Turhaa???

Ilo-97 - 18.05.09 06:53 (ID 311138) No niin, säilytetäänpäs hermomme! Jos on valituksen aihetta, yksinkertaisesti kirjoita siitä toimitukselle! Se on helpoin tapa, eikä tule turhia jauhamiskeskusteluita.


Juuri näin Ilo.

Vierailija

minusta turhaa,niikuin aika monen muunkin mielestä turhia ovat topicit jotka toimettomana täyttävät foorumeita. :)

Vierailija

Ei tämä ole turha topic. Minustä myös tänne ei kuulu spämmärit sun muut. Itse pidän Akupediasta, laitan sinne satunnaisesti artikkeleita! Haluaisin saada Akupedia mitalli 5/4 ;)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Turhaa???

Kaisakoo - 14.10.09 09:15 (ID 358555) Lukotetaan tää topic jos on niin turha!!!:-

Ei, ei, ei, eihän tätä ole pakko lukottaa, mutta sehän on ylläpitäjien päätös, että lukottaako vai ei. Minusta tämä on ihan sopiva.

Minusta on turhaa miksi peleissä on pakko tulla, esim sims pelissä, ''haluatko varmasti poistua?'' teksti, aika turhaa...

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat