Rekisteröitymispäivä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kas vain, taas teen jonkun tämän tyyppisen topicin, mutta aiheessa on tällä kertaa jotain eroa.

Tarkoitus on siis kirjoittaa edellisen kirjoittajan se päivä aamusta iltaa, milloin hän rekisteröityi. Siis kerrotte miten hän sai jostain idean että rekisteröityisi tänne. Pistänpä vielä selkeyden puitteissa esimerkin, josta kukaan ei varmaan olekkaan kuullut - varsinkaan minun topiceissani.

Tuttu esimerkkikäyttäjä2 kirjoittaa: Esimerkkikäyttäjä1 heräsi joskus kello 12 aikoihin viikonloppuna. Oli lauantai. Hän meni syömään, ja sen jälkeen tietokoneelle. Hän etsi itselleen sopivaa kuvaa esitelmään kouluun - Esimerkkikäyttäjä1 teki esitelmän Aku Ankasta. Sattumoisin hän löysikin tämän sivuston, ja kiinnostui heti. Hän rekisteröityi, ja meni heti kirjoittamaan tämän sivuston foorumille. Illalla hän meni nukkumaan, ja ajatteli että oli tosi hyvä kun rekisteröityi. Siitä lähtien hän on käynyt tällä foorumilla joka päivä.

Ja tässähän ei ole tarkoitus tietää, miten rekisteröityminen oikeasti tapahtui, vaan keksikää se! Ja tänne ei kelpuuteta mitään kahden/kolmen sanan viestejä!

Ja osion valinta saattoi nyt hieman heittää, mutta jotenkin arvoin että tämä edes jotenkin viittaa tähän osioon. :^D

Sami-96

Sivut

Kommentit (97)

Vierailija

Nostampa tän Samin topicin ja kerron vaikka apesta.

Ape heräsi 11.3 aamulla ja muisti heti että pitää pian rekata uusille sivuille.

Ape kuitenkin unohti asian ja rekkasi vasta seuraavana päivänä, ulkona oli pakkasta ja ruokakin syötynä ja siks oli kiva pelata Akkarin pelejä ja blokata välillä hippusia.

Vierailija

Ilo-97 heräsi mökillä ja vain oli. Hän ei keksinyt mitään tekemistä ja päätti katsoa löytyisikö vanhempien hyllystä jotakin luettavaa. Hän löysi vanhan akkarin ja muisti kerran käyneensä akkarin nettisivuilla. Hän päätti mennä katsomaan niitä ja huomasi nettisivujen uudistuneen ja päätti kirjautua.

Vierailija

HH Googlasi vähän mitä sattui ja keksi: "Haa, etsimpä Aku Ankkaa googlella". Hän löysi nämä sivut, tutki paikkoja ja katsoi että: Oho! Hassun näköstä. Tuolla lukee Ankkaprofilli. Mikäköhän se on? HH klikkasi sitä ja näki siellä tekstin "Rekisteröidy". HH teki itselleen Ankkaprofiilin ja tässä sitä ollaan...

Vierailija

Jones Duck luki maaliskuusa sadannen kerran Vanhan linnan salaisuutta, oli iltapäivä ja Jones Duck ajatteli hiukan surffailla kaverin mainostamisen uhrina.

AA-sivuille siis, Jones Duck oli edellisenä päivänä katsomassa viimeisintä Indiana Jonesia oikein leffateatterissa, siitäpä saikin idean nimimerkkiin.

Jones Duck on siitä päivästä asti käynyt menestyksellä Akkarin sivuilla aukaisemassa sanaisen arkkunsa ja välillä pelaillut Akun pelejä.

Vierailija

Noinhan se tais mennäkki! :D

___Aku Ankka___heräsi myöhään kesäkuun aurinkoisena päivänä, postiluukusta kolahti Aku Ankka.Mutta ___Aku Ankka___oli aikonut heti herättyään lähteä tossulätkäilemään ja niin tekikin uuden Akkarin nakkasi sängyn päälle.

Pelattuaan pari tuntia nälkä kurni mahassa..suorinta tietä kotiin syömään pizzaa ja eteen uusin Akkari..ja ei voinut olla huomaamatta että uusi kisa oli käynnistynyt Akkarin nettisivuilla, illalla oli kone vapaana sen verran että kerkesi rekkaamaan sivuille, ja hankkimaan mitaleita.

Vierailija

Adz oli pari päivää ennen rekkautumistaan nähnyt Akkarissa mainoksen uudistuneista nettisivuista. Hän olisi rekannutkin saman tien, mutta tämän kone teki tepposet hajoamalla. Päivää myöhemmin Adz oli koiransa kanssa lenkillä, kun huomasi divarin mainostavan halvalla Akkareita. Adz muisti, että hänhän voisi käydä mummolassa rekkaamassa tänne, kun omakin kone oli rikki. Hänen mammansa kuitenkin kuunteli YouTubesta Säkkijärven polkkaa, joten sinäkään päivänä rekkaaminen ei onnistunut. Lopulta Adz päätti mennä serkuilleen rekkaamaan Aku Ankan -nettisivuille. Siitä lähtien hän on ollut täällä mukana kirjoittamassa hauskoja viestejä!:)

Vierailija

Hämäyksen Hurrikaani oli kipeänä. Hän nukkui myöhään, ja kello 12 ajatteli, että nyt menen koneelle. Hän piti Aku Ankasta, ja päähänpistona hän päätti etsiä Aku Ankka -aiheisen nettisivun. Hän lyösi tämän, ja sitten hän rekisteröityi tänne. Siitä päivästä lähtein Hämäyksen Hurrikaani on ilahduttanut meitä hauskoilla viesteillään!

Vierailija

Wierii..oli palannut juuri jalkkisleiriltä, ja uupuneena makoili riippukeinussa kesätuulessa lukemassa viimeisintä akkaria, sivun lopussa luki mainos uusituista nettisivuista, tosin sivut oli vauhdissa mutta wierii tuumasi parempi ku ei milloinkaan, ja samantien kipaisi sisälle ja koneelle rekkasi Akkarin sivuille ja oli innoissaan.

Vierailija

adz:llä oli tylsä päivä hän oli tehnyt jo kaikki läksyt ja lukenut kaikki aku ankka kirjansa,joten hän meni koneelle kun huomasi että uusimmassa akkarissa mainostettiin uusia aku ankan nettsivuja ja rekisteröityi tänne 13.3.2008

VieraiIija
Seuraa 
Liittynyt24.7.2008

Touho oli eräänä aamuna hyvin väsynyt vaikka nukkui kymmeneen. Touho meni heti koneelle koska muisti Aku Ankka mainoksen jossa luki '' Uudet Nettisivut ovat tulleet! Mene heti akuankka.fi! '' Joten Touho oli tullut sivuille 12.06.2008!

Vierailija

Jos olin ulkoiluttamassa koiraa kun ufot nappasi minut, ja kun pääsin karkuun - pääsikös koirani? :^D

Mutta Adz:tillä kävi seuraavasti: Hän oli menossa kauppaan hakemassa äidilleen hiivaa joka oli alkamassa leipomaan pullaa. Hän näki siellä Roope-Sedän uusimman numeron, joka oli silloin se nettinumero. Hän osti hiivaa, ja sen Roope-Sedän. Kotona hän luki sen, ja päätti sen jälkeen heti rekisteröityä tällä sivustolle.

Sami-96

Vierailija

Frodo95 heräsi synkkänä sunnuntai aamuna klo 7:21 ja oli koko aamun pahalla tuulella koska oli niin synkkää. Frodo95 kaipasi jotain piristystä joten hän meni koneelle ja etsi hyvää ja ystäväälistä keskustelu foorumia netistä. Frodo huomasi akkarin sivut ja päätti katsella hetken ympärilleen ennen kuin rekisteröityy. Frodo sai iloisen yllätyksen tavatessaan kaikki maanmainiot käytäjät ja rekkasi sisään noin 15:36. Siitä lähtien Frodo on kuulunut tämän foorumin parhaisiin käyttäjiin.

Eikös juu?

VieraiIija
Seuraa 
Liittynyt24.7.2008

Päätän taas tehdä adzille uuden (Heh.)

Adz teki Aku Ankka kuvaa, jotta voisi harjoitella Akun tekemistä. Mutta hän halusi tietää, miten Aku Ankka tehdään! adz laittoi googleen Aku Ankka, hän ajatteli, että voisiko rekisteröityä Aku Ankan sivuille. Hän unohdi Aku Ankan piirron ja rekisteröityi! Hän huomasi paperin lattialta ja muisti, että hänen piti piirtää Aku Ankka! Joten piirto-ohjeet löytyi sieltä!

Vierailija

Kiva tarina Sami-96!

Jaa-a.Sami päristeli mopollaan pitkin toukokuisia savisia peltoja ja mätkähti kuonolleen, ja kas siinä edessä olikin repaleinen Akkari, kannet vain jäljellä, mutta se riitti, kynnettyään peltoa Sami meni kotiin ja alkoi tutkimaan Akkarin kantta ryystäen samalla kahvetta.

Pieni präntti kertoi www.akuankka sivuista, Sami tuumasi että voishan sitä vilkasta, jos vaikka osallistuisi kilpailuihinkin, ja niin Sami-96 rekkasi sivuille ja alkoi reiluksi käyttäjäksi foorumeille ja laajasti sanaili Aku Ankasta joka oli Samin number one.(melkein) :D

Vierailija

Sami-96 heräsi kesällä ja lähti kävelyttämään koiraa mutta sitten ufot kaappasivat hänet hän onnistui pääsemään heiltä karkuun ja vannoi pysyvänsä koko päivän sisällä. Hän meni tietokoneelle surffailemaan ja löysi nämä sivut sitten hän rekisteröityi ja on nykyään yksi aktiivisimmista käyttäjiksi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat