Miksi akuankan nettisivuilla ei voi jutella kaverin kanssa!?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ok.tässä kekustelussa ihmetellään miksi aku ankan nettisivuilla ei voi jutella kaverin kanssa.PS:saa vastata jos haluaa.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ilo-97 kirjoitti:On totta että se olisi hauska, mutta se hidastaisi sivut totaalisesti. Kaiken lisäksi on kiva mesettää tai chattailla tutun kaverin kanssa, täältä en tunne kuin yhden henkilökohtaisesti.

onnenpekka, mie en tunne täältä ketään.

mutta joo, ja se ois aika tyhmä idea että toinen kaveri laittaa topicin "moi" toinen vastaa siihen "moi" toinen taas "moi" ja niin edelleen. tylsä moimoimoimoimoimoimoimoi keskustelu!

Vierailija

Olisihan se kiva juttu,silloin saattaisi jäädä pois sellaiset topicit kion esim. "Kumpi on parempi: Aku vai pikku-Aku?

VieraiIija
Seuraa 
Liittynyt24.7.2008

kisumisu98 kirjoitti:

Pallo 98 kirjoitti:Jos tällä rupee chattailee nii sivut menee jumiin. Chattailyä varten on mese.

<br />

Samaa mieltä kuin Pallo 98!

Tai joku muu Chat-juttu.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Eivät sivut tukkoon sellaisesta menisi, tai jos menisi, niin on kyllä aika huono palvelin. Mikään chatin tapainen ei vain sovi Aku Ankan kotisivuille.

Vierailija

Vinkiksi muuten, eikka peikka, ensi kerralla jos sinulla on jotain tämän kaltaista kysyttävää, niin sen voi laittaa off-topic :iin, pulinoihin. Sekin estää sivujen tukkeutumista, jos joka aiheesta ei tehdä omaa keskustelua.

Vierailija

Hämäyksen Hurrikaani kirjoitti:Vinkiksi muuten, eikka peikka, ensi kerralla jos sinulla on jotain tämän kaltaista kysyttävää, niin sen voi laittaa off-topic :iin, pulinoihin. Sekin estää sivujen tukkeutumista, jos joka aiheesta ei tehdä omaa keskustelua.

Aivan, sitäpaitsi tuommoiselle chatteilylle on luotu mese ja semmoset.

Vierailija

On totta että se olisi hauska, mutta se hidastaisi sivut totaalisesti. Kaiken lisäksi on kiva mesettää tai chattailla tutun kaverin kanssa, täältä en tunne kuin yhden henkilökohtaisesti.

Vierailija

Niin, siis tarkoitat kahden kesken jonkun kaverin kanssa?? Täälä tosiaan se on mahdotonta, sillä siitä tulee turhaa spämmi viestejä ja sellaisen keskustelun luominen on myös turhaa.

//Eipä mitään..//

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat