Oliko sarja "Syntipukki" etusivun arvoinen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oliko Kari Korhosen mainio tarina "Syntipukki" etusivun maininnan arvoinen? Tarinastahan ilmoitettiin etusivulla tekstillä: "Kari Korhosen Johtosarja Syntipukki!" Omasta mielestä sarja ei ollut tarpeeksi hyvä päästäkseen etusivulle.

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

No oli se mun mielestä ihan etusivun maininnann arvoinen mut se kyl oli vähän etusivun maininnan arvoinen 50% ei maininnan arvoinen 50%

Vierailija

Minusta joku Barksin sarja olisi tuon kunniapaikan ansainnut. Mutta, kun on Barksin kaikki tarinat pariin otteeseen julkaistu, niin ne ovat poissuljettu. Hyvä sarjahan tuo oli, ja vielä ennen julkjaisematon! Eli, ihan hyvä vcalinta. Olihan se siis sen arvoinen! Tuostahan oli muuten sivin kokoinen mainos Hesarissakin eilen. Huomasiko joku?

Voihan toki olla, että kun Korhonen on suomalainen niin siksi siitä niin paljon tohistaan...

Vierailija

wierii kirjoitti:Minusta joku Barksin sarja olisi tuon kunniapaikan ansainnut. Mutta, kun on Barksin kaikki tarinat pariin otteeseen julkaistu, niin ne ovat poissuljettu. Hyvä sarjahan tuo oli, ja vielä ennen julkjaisematon! Eli, ihan hyvä vcalinta. Olihan se siis sen arvoinen! Tuostahan oli muuten sivin kokoinen mainos Hesarissakin eilen. Huomasiko joku? <br />

<br />

Voihan toki olla, että kun Korhonen on suomalainen niin siksi siitä niin paljon tohistaan...

Joo. Barksi on kyllä omaa luokkaansa. Ihan perus tarina Korhoselta. Ei mielestäni maininnan arvoinen, toisin kuin hiljattain akkarissa ollut Rosan johtosarja Tyylittä taaplaten. Mielestäni Korhosen sarjoista etusivumaininnan olisi ansainnut viimevuonna ilmestynyt Kupinvaltaajat.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kannessa oli varmaan sen takia se teksti, kun Korhonen on sentäs suomalainen, niin monet voisivat ostaa lehden irtonumerona, kun näkevät suomalaisen tekemän tarinan siinä. Kyllähän Rosastakin laitetaan aina kanteen ilmoitus, vaikka eivät nekään tarinat kaikkien suosikkeja ole. Ihan tavallinen tarina oli, mutta kirjastossa ihmeellisen paljon saanut pisteitä [kaikki heti antamaan 1 piste, (ei oikeasti)].

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Miksi "Syntypukki" oli kannessa?

1. Kari oli piirtänyt tarinasta kannen, joka julkaistiin, tämä lienee pääsyy.

2. Tarina oli kyseisen Akkarin johtosarja

3. Kari Korhonen on sentään suomalainen.

Vierailija

Olihan se tarina ihan hyvä, muttei tarpeeksi hyvä etusivulle. Ehkäpä teksti laitettiin kanteen sen takia, koska Kari Korhonen on suomalainen piirtäjä. Etusivun paikan olisi minun mielestä ansainnut Carl Barksin tarina.

No, vaikea sanoa. Kyllä se Barksinkin tarina oli hyvä, mutta aika lyhyt.

Korhosen tarina oli kuitenkin mielestäni hyvä ja sopivan pikä... Kyllä se mielestäni ansaitsi paikkansa johtosarjana. :)

Vierailija

Olis se! ei se Korhosen "syntipukki" ollut mikään huono sarja. Parempiakin löytyy, mutta ei ollut niin huono sarja, että olisin jättänyt kokonaan lukematta.

Vierailija

Kuitenkin suomalainen niin todella moni ostaa sen numeron kun huomaa suomalaisen nimen kannessa. Olihan se ihan kannen arvoinen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat