lempieläin

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä on lempieläimesi? Äänestys.. en tiiä minne tää oikeesti kuuluis, ku kumminki kaikki alkaa valittaa!...Antakaas nytte kumminki niitä ääniä lempieläimille. Saa äänestää vaan kerran.[alla on lista eläimistä] Jos sun lempieläimes on vaikka kani, ni kirjotat viestiin kani, selvä? Hyvä. =)

kani

hevonen/poni

koira

kissa

lisko

lintu

käärme

hamsteri

marsu

kala

lammas

lehmä

vuohi

gerbiili

hiiri

rotta

fretti

karhu

hirvi

myyrä

jänis

ahma

kettu

naali

kirahvi

gebardi

leijona

tiikeri

sarvikuono

susi

apina

gorilla

sika

joku muu, mikä?

Kommentit (7)

judoka kirjoitti:Ehdottomasti koira! Syyt ovat ne, että meillä on talomme vieressä koirahoitola johon tulee paljon eri rotuisia koiria. Toinen syy on se, että meillä on myös kotona 4 koiraa.

Ai niin! Ja meillä on ollut koiria jo syntymästäni lähtien! ;)

(Anteeksi tuplapostaus :()

Vierailija

Käärme, ehdottomasti!!! ne on I-HA-NII!!! mä haluun sellasen, mahollisimman ison, ehkä kobran (paitsi ku ne on uhanalaisii...)

Vierailija

Minä äänestäisin koiraa. Meillä oli koira kun synnyin. Sitten hauvamme kuoli ja olimme parisen vuotta kokonaan ilman lemmikkiä. Sitten hankimme toisen koiran. Se on nyt 2 vuotta vanha. <3 Kotieläimistä koira on ihanin.

Villieläimetkin ovat upeita. Tiikeri on mahtava ja rakastan delfiinejä!

Vierailija

Se olisi joko kettu tai marsu,sillä kummatkin ovat yhtä ihania eläimiä. No, vastaan kuitenkin kettu, kun kahta ei saanut valita.

Ehdottomasti koira! Syyt ovat ne, että meillä on talomme vieressä koirahoitola johon tulee paljon eri rotuisia koiria. Toinen syy on se, että meillä on myös kotona 4 koiraa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat