Sonic the hedgehog

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä olisi tarkoitus jutella laajasti Sonicista. Olisi varsin kätevää, jos tietäisi kuka ja mikä Sonic on, mutta toki nekin ovat tervetulleita, jotka eivät sitä tiedä. Kaikki, jotka haluavat, juttelemaan siis, tietysti myös ne, jotka eivät Sonicista pidä.

Jottette olisi ihan pihalla, mitä täällä nyt sitten voisi ilmoille möläyttää, niin tässä aiheita: jos et tiedä Sonicista mitään, niin heti vaan kysymään, jos kiinnostaa. Jos haluaa tietää Sonicista tai muista hahmoista tai mistä vaan Sonicciin liittyvästä, niin saa kysyä, jos joku osaisi vastata. Voisitte myös kertoa, mitä Sonicista tiedätte tai joitakin erikoisia ja kiinnostavia faktoja. Kertokaa toki myös, mistä ette Sonicissa pidä. Kokoelmastaan voisi kertoa myös, esim. peleistä. Kaikkea, mitä mieleen vaan tulee. Olisi muuten varsin nice juttu, jos kertoisi, miten innostui Sonicista tai miten pääsi selville, että koko siili on ylipäätänsä olemassa.

Kerron itse näin aluksi, miten minusta tuli ykkösluokan Sonicittaja. Noin 3 vuotta sitten pelasin Sonic Flash -nettipeliä. Aluksi luulin Soniccia kissaksi (oikeasti siili) ja Knucklesia koiraksi - ja mikä pahinta - tytöksi (oik. nokkasiili, poika), mutta Tailsin (kettu) ja Creamin (kani) tunnistin. Cheesestä (chao) en osannut sanoa mitään. Jonkin ajan kuluttua huomasin, että hahmon alapuolella luki sen koko nimi. Isosiskoni suomensi ne enkun kirjansa avulla ja saimme selville, että Sonic olikin siili! Knuxia luulimme "siilikaktuksektareksi" (jep, naurettavaa), koska luulimme yhtä kirjainta toiseksi. Totuus kuitenkin selvisi (ja pitkän ajan kuluttua myös se, että hän olikin poika - ja se olikin kova isku). Löysimme netistä ladattavia Sonic pelejä (niitä ei ole enää). Innostus vain kasvoi, kun aloimme piirtää Soniccia ja tietää siitä yhä enemmän ja enemmän...

Nyt kaverini kutsuvat minua "käveleväksi Sonic-tietokirjaksi". By the way, Mario oli ennen Soniccia digatuksen kohteeni. Tämä riittää nyt, että joku edes jaksaa lukea tämän. Mikäli kirjoittajia saapuu, kirjoitan toki lisää.

Sivut

Kommentit (86)

Vierailija

Auttakaa en tiedä miten voi luoda oman tämmösen keskustelu aiheen kertoka mulle.sis haluisin tehä esim into ankasta jotain spekulointia mut miten voin tehdä tämmösen foorumin vai mikä tää on????:I

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Rela/FoSc: Nintendo julkaisee omat nimikkeensä vain omille konsoleilleen edistääkseen konsolin myyntiä kuten Sony ja Micro$oftikin, mutta Segalla kun ei enää vuosiin ole ollut omaa konetta tuotannossa, vaan se on enää pelkkä pelifirma.

karhukopla oy: Kyllä vain Super Mariosta on sarjakuvaa ja TV-ohjelmaa.

Vierailija

Kimjongil13 kirjoitti:Miten tämä liittyy Aku Ankkaan?

Öhöm, olemme foorumilla called "Pulinat". Täällä on tarkoituskin pulista kaikesta, joka ei liity Akkariin/Disneyhyn laisinkaan. Oikeassa osoitteessa tämä Sonic siis on.

Vierailija

Fergus mc ankka kirjoitti:Auttakaa en tiedä miten voi luoda oman tämmösen keskustelu aiheen kertoka mulle.sis haluisin tehä esim into ankasta jotain spekulointia mut miten voin tehdä tämmösen foorumin vai mikä tää on????:I

Olisit voinut kysyä tätä jossain muualla, tämä nääs ei liity nyt yhtään aiheeseen. Jottet kuitenkaan jää ihan kysymysmerkiksi, avustan sinua. Keskusteluiden alapuolella (rullaa alaspäin) on "Aloita uusi keskustelu" -nappi. Senkus painat siitä, ja siihen tulee palkki, jolle kirjoitat keskustelun otsikon ja sen alle viestin. Sen tehtyäsi paina "Lähetä" -nappia. Muista tehdä keskustelut oikeille foorumeilleen, esim. hahmoja koskevat asiat foorumille "Hahmot". Ja mieti myös, onko juuri siitä aiheesta fiksua tehdä uutta topicciaan ja tarkista, onko aiheesta jo topiccia eli keskustelua.

Vierailija

Aku Ankan taskukirja kirjoitti:

PADII kirjoitti:Minä en Soniccia pelaa, mutta kysyisin vaan että onko se totta että Sonicin syntymäpäivä on 23. kesäkuuta sillä silloin meillä on samana päivänä synttärit.

<br />

Kyllä, se on totta! Olen kertonutkin sen sinulle jo jossain toisessa topicissa, jossa kälätettiin jotain kuukausista. <br />

<br />

karhukopla oy kirjoitti: ahaa puuttuuko sinulta blaze the cat ja cream the rabbit tai nightis

<br />

Ööh... Tarkoitin kylläkin sitä ekaa Sonic Riderssiä, eli Sonic Riders -peliä. Se, jonka omistat, on uusi jatko osa tuohon vanhempaan. Haluaisin senkin kovasti : D

aa anteeksi vain sitten:)

Vierailija

Sonic ei voita Super Mariota, mutta kyllä sitä joskus pelailen, vaikken siinä kovin hyvä olekaan.

Minäkin luulin ennen Soniccia kissaksi, mutta se olikin siili, se näyttää vain niin paljon kissalta!

Mikseihän kukaan muu ole vastannut tähän topiciin?

Vierailija

MillaMagia8 kirjoitti:Sonic ei voita Super Mariota, mutta kyllä sitä joskus pelailen, vaikken siinä kovin hyvä olekaan.

Minäkin luulin ennen Soniccia kissaksi, mutta se olikin siili, se näyttää vain niin paljon kissalta!

Mikseihän kukaan muu ole vastannut tähän topiciin?

Sonicin maailma ei tietenkään rajoitu vain peleihin. Tässä oma kokoelmani: 5 Sonic-peliä, 2 Sonic-t-paitaa, Sonic-kaulakoru ja -avaimenperä, 2 tyhjentynyttä Sonic-ilmapalloa ja sellainen mega turha & tylsä pelijuttu. Sonic nettipelit ovat kyllä aika surkeita ja tylsiä.

Pidän Sonicista enemmän kuin Mariosta ehkä siksi, että Sonicissa on "enemmän tiedettävää" ja hän erottuu joukosta - onhan hän maailman nopein siili! : D Sonicista on myös paljon erilaisia sarjoja. Sonic nyt vain sattuu olemaan kiinnostava siilukka. : D

Ei Sonic loppujen lopuksi kovin paljoa kissalta näytä. Hänellä on kaksi "selkäpiikkiä" ja häntä on pieni ja hänellä on ne piikit päässä. ; ) Sonic Flash -nettipelissä Knuxilla on jotenkin sellainen asento, että häntä voi luulla tytöksi... Tosin nyt kun olen kokenut Sonic-fani, ei Knux näytä mielestäni lainkaan tytöltä.

Harva suomalainen tietää edes, että Sonicin laaja maailma ei rajoitu niihin naurettaviin nettipeleihin tai että hän on siili ja Segan virallinen maskotti. Sonic-parka ole kovin tunnettu hahmo täällä Suomessa, joten tässä topicissa tuskin tulee olemaan kovin vilkasta. Kiitos muuten, kun vastasit, piristyin suuresti. : D

Vierailija

MAMMONA kirjoitti:Ihan hyvä siili tuo Sonic, vaikka omistan vain "Sonic Heroes" pelin, jota en ole sen vaikeuden takia pelannut. Hauskahkoja pelejä, mutta yleensä suutun niille koska jotkut tasot osaavat olla mahdottomia.

Minullakin on Sonic Heroes, PC:lle. Vai on se vaikea? Minusta se on varsin helppo, Metal Over Lordinkin (eli Metal Sonicin eräänlaisen muodon) olen voittanut, A tuli arvosanaksi. Team Sonicilla ja Rosella on kaikista tasoista A -arvosana, sen verran helppoja.

Aika ärsyttävä peli oikeastaan, vaatii niin paljon; ensiksi pitää pelata kaikilla tiimeillä kaikki n. 20 tasoa läpi, voittaa Dr. Eggman (oik. nimi Dr. Ivo Robotnik), kerätä Chaosemeraldit, voittaa se hitsin Metal Over Lord ja sitten senkin jälkeen pitäisi saada A -arvosana kaikista tasoista! No jaa, onpahan tekemistä.

Grafiikka ei ole kovin superia, mutta se onkin jo aika old game.

Ymmärrän toki, jos se on sinusta vaikea, etenkin, jos se ei ole PC:lle. Ja sitä paitsi minä pelaan ehkä vähän turhankin paljon... By the way, Sonic ei ole vain pelihahmo, niin kuin ei Mariokaan. Sonikku (japaniksi Sonic) luotiin Marion kilpailijaksi.

Vierailija

Kimjongil13 kirjoitti:Miten tämä liittyy Aku Ankkaan?

Voi, voi, voi! Vilkaiseppas Kimjongil13 missä kohdassa tämä topic on. Pulinoissa, eikös niin?

Asiaan sitten joo...

Niin, Sonic on kyllä hyvä peli, totta puhuen hieman kammoan siilejä, koska kerran yöllä siili oli tullut huoneeseeni, ja muuttunut piikkipalloksi ja pelästyin sitä aika paljon aamulla :'D. Mutta tuskinpa tämä siili hyppää yhtäkkiä pelistä ulos ja hyökkää kimppuuni. Sonic ei mielestäni ole vain maailman nopein siili, vaan myös maailman ketterin siili... En pelaa muutes paljon mitään muuta kuin Soniccia, jäin siihen koukkuun, eikä enää Super Mariokaan kiinnosta, se kiinnosti viimeksi 10 vuotiaana.

En jaksa jaaritella tässä topicissa tänään enempää, mutta ehkä huomenna tulen tähän topiciin takaisin, siis en lupaa, mutta ehkä!

Vierailija

Ihan hyvä siili tuo Sonic, vaikka omistan vain "Sonic Heroes" pelin, jota en ole sen vaikeuden takia pelannut. Hauskahkoja pelejä, mutta yleensä suutun niille koska jotkut tasot osaavat olla mahdottomia.

Vierailija

Sonic on yksi harvoista toiminta peli sarjoist joka mua kiinnostaa. Jossain vaiheessa innostuin itse pelaan uutta Sonic Unleashediä. Todella hyvä peli on. :) Mariossa ärsyttää kun Nintendo ei suostu julkaiseen Mario pelejä muutakun Nintendon konsoleille. Segan kanssa han ne tekivät tämä Mario vs Sonic Olympic Gamesin. Sega julkaisi sen mutta eihän nintendo hyväksynyt sitä että heidän hahmon peli julkaistaan esim. Pleikka 2 konsolille.

FormulaScape

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Juu, ei Sonic mitenkään Warioa voita, mutta Marion aivan leikiten. No joo jos totta puhutaan niin juuri Sonic oli omalla kohdallani aikanaan oikeastaan ainoa pelisarja joka pystyi kilpailemaan Super Mario Bros:n kanssa. Tutustuin Soniciin kaverin 7,61 Megaherzisellä Sega Genesiksellä, tai Mega Drivenähän se Euroopassa tunnettiin, joskus ysärin alussa ja silloin sitä tulikin pelattua todella paljon. Sittemmin, kun Sega Dreamcastin huonon menestyksen myötä vetäytyi konsolimarkkinoilta, on Sonic-pelien laatukin pudonnut roimasti enkä enää jaksanut kiinnostua niistä. Unleashed oli toki lupaava poikkeus, mutta se ei yksinään paljon auta.

FormulaScape: Luulen ettei Nintendo anna oman hahmonsa karata muiden koneille samasta syystä kuin Sony tai Microsoftikaan, vai oletko muka nähnyt esim. Haloa muilla alustoilla kuin boksilla tai Windowsilla? Segan sen sijaan nimenomaan kannattaa julkaista Sonicinsa sun muunsa kaikilla mahdollisilla alustoilla koska sillä ei sattuneesta syystä enää ole omaa kilpailevaa konsolia jonka myyntiä tarvitsisi edistää yksioikeuspeleillä. Ja muuten, on olemassa sellainenkin liitto kuin TriForce(ei se Zelda-juttu), johon kuuluvat Nintendo, Namco ja Sega, joten ei liene mikään yllätys että näiltä kahdelta muulta tulee myös yksinoikeuspelejä Nintendolle. Esimerkiksi viimeisin F-Zero-sarjan osa GX on Segan Amusement Visionin kehittämä.

Niin ja onhan Mariokin muuten paljon muutakin kuin pelihahmo, sillä siitäkin on TV-sarjaa, sarjista, leluja ja ties mitä. Kaiken kaikkiaan Mariolla on Nintendolle yhtä suuri merkitys kuin Sonicilla on Segalle.

Vierailija

Vaa_ri tuumasi: Luulen ettei Nintendo anna oman hahmonsa karata muiden koneille samasta syystä kuin Sony tai Microsoftikaan, vai oletko muka nähnyt esim. Haloa muilla alustoilla kuin boksilla tai Windowsilla? Segan sen sijaan nimenomaan kannattaa julkaista Sonicinsa sun muunsa kaikilla mahdollisilla alustoilla koska sillä ei sattuneesta syystä enää ole omaa kilpailevaa konsolia jonka myyntiä tarvitsisi edistää yksioikeuspeleillä. Ja muuten, on olemassa sellainenkin liitto kuin TriForce(ei se Zelda-juttu), johon kuuluvat Nintendo, Namco ja Sega, joten ei liene mikään yllätys että näiltä kahdelta muulta tulee myös yksinoikeuspelejä Nintendolle. Esimerkiksi viimeisin F-Zero-sarjan osa GX on Segan Amusement Visionin kehittämä.

Nintendo onkin eri asia kuin esim. Sega. Sega julkaisee pelinsä todella monille konsoleille mutta Nintendo ei suostu muutakuin Nintendon konsoleille. Vai oletko nähnyt Pokemon pelin pleikkarille kaupassa?

t.vanha kunnon RELA

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat