kesä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mitä teet kesällä

Kommentit (6)

Vierailija

Tästä aiheesta on luotu jo paljon vietiketjuja. No, Olen suurimman osan kesästä kesätöissä eräässä yrityksesä, mutta juhannuksena pääsen mökille. Olen nyt tämän viikon vielä lomalla, mutta seuraavalla viikolla aloitan jo työt aikaisin aamulla.

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hmm... No, Tänään menen Hammaslääkäriin, ja autokorjaamolle(Iskän museoautoon(Saab 99 vuosimallia 1974) vaihdetaan joku osa). Eilen oltiin mammalla ja pappalla, Lauantaina mentiin saariston rengastie. Joku päivä olis vissiin tarkoitus mennä Turkuun, seikkailupuistoon. Juhannuksen jälkeen mennään mökille(Johon muuten tehdään kesän aikana jatko-osa ja joku nukkumatila ylös(En osaa sanoa, mikä se sitten on, siitä on kyllä puhuttu, mutta en muista varsinaista nimeä), saa nähdä, minkälainen 1-kerroksisesta pienestä mökistä sitten tulee), ja sen jälkeen Lappiin(tulee semmonen tuhat kilsaa auton mittariin täältä Varsinais-Suomesta:D), sitten opiskelemaan nelosluokalle kouluun:D:D:D. Siinä se meikäläisen loma vierähtää, tosin aika hitaasti, nimittäin nyt on mennyt 4 päivää siitä kun saatiin todistukset, mutta se aika tuntuu ikuisuudelta, niin mitenkäs 15 kertaa pitempi aika???(70 päivää;))

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

ankkaetsivä kirjoitti: nimittäin nyt on mennyt 4 päivää siitä kun saatiin todistukset, mutta se aika tuntuu ikuisuudelta, niin mitenkäs 15 kertaa pitempi aika???(70 päivää;))

Sori, toi on 17 kertaa pitempi aika(Huhhuh)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat