RUPU ANKKA?!?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

onko kukaan ikinä nähnyt kyseistä hahmoa? Eli jos ette tiiä niin rupu on siis neljäs ankan poika! eli tupun hupun ja lupun neljäs veli.

mä näin kyseisen ankan alppien sankari sarja kuvassa siinä missä on se timantti ja se lähtee juoksee sen timantin kaa mäkee alas karhu kopla kannoillan

Kommentit (8)

Vierailija

Rupun lippishän on keltane. Sillo ku rupu on mukana puuttuu aina joku niistä muista. mut kuiteski yleensä on tupu, hupu ja lupu

Vierailija

Touhula kirjoitti:Rupu on esiintynyt tietääkseni ainakin jossain Carl Barksin sarjassa, mutta en ole lukenut ainuttakaan tarinaa, jossa Rupu on ollut mukana.

Meinasin juuri kirjoittaa saman,mutta Touhola olikin kirjoittanut sen valmiiksi! :)

Vierailija

Rupu-sarjoja en ole lukenut,mutta luin hahmosta lehden tietolaarista.

Lakkiasiaa kyllä ihmettelen,sillä Lupullahan oli vihreä lakki,joka on ollut joskus keltainenkin.Joissakin sarjoissa lakkien värit vaihtelivat keskenään.Aika ristiriitaista sanon minä.

Olisi kivaa,jos joku piirtjä tai käsikirjoittaja vakiinnuttaisi Rupun,eikä se jäisi jonkinlaiseksi sivuhahmoksi.Erittäin metkaa olisi,jos Rupulla olisi erilainen luonne,kuin lähes samalaisilla Tupulla,Hupulla ja Lupulla.

Tästä voisi toki tehdä palautetta toimitukselle.

Vierailija

Rupu Ankkaa en ole ikinä huomannut...

Taitaapi olla niin rupuinen ankka, ettei ole kiinnittänyt huomiotani... :''D.

Minkä värinen lippis sillä on, vai onko sillä lainkaan lippistä? Ei ole pakko vastata tähän kysymykseen, bella balleriina.

Vierailija

En ole nähnyt, mutta aikaisemmista samantapaisista keskusteluista on kyllä jotain tietoa löytynyt, mutta missä tarinassa se esiintyy... Ei eteeni ainakaan ole koskaan tullut semmoista sarjaa, missä hän esiintyisi.

Entä onko hän myös Dellan poika, eli onko hän Ankanpoikien virallinen veli?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat