(13fc09dd-6630-4bd8-b7bf-84582f31116f) - 13fc09dd-6630-4bd8-b7bf-84582f31116f

Vierailija

This thread contains comments for topic "13fc09dd-6630-4bd8-b7bf-84582f31116f" (id=13fc09dd-6630-4bd8-b7bf-84582f31116f) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

Hienoa oli se että Aku löytyi, tuota epäonnista ankkamaailman hauskuuttajaa ilman olisi Akkarin lukeminen täysin turhaa. Tarinaa sen sijaan ei voi oikeisn kehua muuta kuin ehkä aika vauhdikkaaksi, sillä Akun löytäminen toisesta ulottuvuudesta oli hieman liian perinteistä Akkaria, mutta siitähän me kaikki pidämme. Hyvää kesää kaikille (etenkin toimitukselle) toivottaa Mr. A.A* *Mr. Aku Ankka.

Vierailija

Taidan olla ainoa joka ei tykännyt tämän viikon lehdestä. Idea ei ollut mielestäni mitenkään hyvä. Lehden piirtäjäkaarti oli aika heikkoa. Toivoisin että Akun synttäreitä julistettaisiin perinteisellä 52-sivuisella Barks-van Horn-Rota-Vicar-Rosa pläjäyksellä.

Vierailija

Todellakin oli mahtava idea keksiä, että Aku katoaa, ja vielä näin synttäreiden alla :). Uik! Tuskin maltan odottaa, jotta saisin tietää mitä Akulle on käynyt....

Vierailija

Mielenkiintoinen aihe. Aku Ankka ilman Aku Ankkaa. Odotan innolla saada tietää, minne Aku on kadonnut. Toivottavasti ensiviikonlehti on 52 sivuinen tai jopa paksumpi!! =)

Vierailija

Kivaa! Nyt kun kuulin uutisen, että heinäkuun Extrassa kuulemme mikä ehdotus on valittu niin odotan entistä innokkaimmin tulevaa Extraa. Tässä minulta nyt vastaus toimituksen uusimman blogikirjoituksen tekstiin "Ankkalinna ainaisesti ilman Akua saattaisi olla hieman valju paikka!": Niin tosiaankin: Ankkalinna ilman Akua on valju paikka.

Vierailija

Olikin jännä Akkari, veikkaisin että historian ensimmäinen jossa ei näy Akua ollenkaan. Innolla odotan tämän viikon juhlanumeroa...

Vierailija

Tällaisia akkareita saisi olla enenmmänkin! Arvoituksia, jotka ratkeavat seuraavassa numerossa, ja pelejä suorittamalla sivustolla!:)

Vierailija

ÖÖ..karvisfani97 jos sulle tulee AA-Extra voikko sitten esim.kertoa mulle sen ehdotus-jutun tuloksen. please!!! PS:mulle ei tuu AA-EXTRA.

Vierailija

Jos ei hirsejä vedellä, niin tukkeja sitten. Ainakin siltä tuntuu. Taas oli kuukausi ilman blogia! Ja tiedättekös, minäkin vaahtoan blogien puuttumisesta, koska ne ovat niin mukavaa luettavaa! :^D Minulle ei kyllä nyt ihan auennut tuo tämän viikon lehti, tuntui jotenkin kummalliselta. Ei tämä mitenkään ole minusta niin kummallinen. Pidän enemmän "tavallisista" lehdistä, joissa on esimerkiksi Vicarin piirroksia, Barksia tai oman maamme ankkapiirtäjää - Kari Korhosta.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat