Half-Life Pelisarja.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkäs tämä kait kuuluu tänne... Eli keskustelua Half-Lifesta. Pelistä joka on mahtava. Päähenkilö on Gordon Freeman niminen hiljainen henkilö jonka ensimmäisenä työpäivänä Black Mesassa tapahtui onnettomuus ja Freemanin pitää pelastaa maailma Xen-avaruusolioilta sorkkaraudan ja erilaisten ampumaseiden kuten konekivääri avulla. Samaan aikaan yhdysvaltain asevoimat on hälytetty olioiden vastaan. Samalla heillä on myös tehtävä eliminoida jokaikinen työntekijä Black Mesasta mukaanlukien Freeman... Lopulta Gordon päätyy Xen planeetalle jossa hän tuhoaa alienien johtajan Nihilanthin. Sitten salaperäinen G-Man ilmestyy ja laittaa Gordonin staasitilaan. Tästä päästään Half-Life kakkoseen... Tässä luettelo pelestä:

Half-Life (1999)

Half-Life: Opposing Force (1999, ei Valven vaan Gearbox Softwaren)

Half-Life: Blue Shift (2001, myös Gearboxin)

Half-Life: Decay (2001, myös Gearboxin)

Half-Life 2 (2004)

Half-Life 2: Lost Coast (2005)

Half-Life 2: Episode One (2006)

Half-Life 2: Episode Two (2007)

Nuo muut ovat lisäosia. Kakkospelit kertovat Freemanin taistosta Combinea vastaan jotka saapuivat maapallolle Nihilanthin tuhouduttua. Keskustelua!

Kommentit (3)

Vierailija

No se nyt pääs unohtuun. Olishan se minun pitänyt muistaa kun senkin omistan. Onhan vielä se Deathmatch Classic joka on HL ykkösen modi.

Vierailija

Ei millään pahalla Veppa mutta HL pelejä on yksi enemmän. Listastasi on unohtunut tai sitten et vain tunne kyseistä peliä. Se yksi peli on ¨Half Life 2 Deathmatch¨ jonka saa CS:S:än kanssa samassa paketissa.

t.FoSc

Vierailija

Anteeksi tuplapostaus mutta vielä on lisättävää. Sarja on joidenkin harmiksi K-16 ja se on Valven kehittämä. Että semmoista vielä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat