ihmettelen vaa...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ihmettelen vaa ku aina joka jutussa on lukioita enemmän ku vastauksia nii sitä vaa et ne jotka on lukenu nii miks ne ei voi myös vastata?? (tietääks joku jotaki siit??) xDD

Kommentit (11)

Vierailija

Se johtuu siitä, että joka kerta kun menee siihen topicciin, tulee yksi "luettu merkintä". Sitten jos siinä topicissa vaihtaa sivua, tulee toinen "luettu merkintä". Eli aina myös siitä kun vaihtaa sivua tulee se merkintä. Ja siitäkin kun lähettää sen viestin, siihen tulee yksi "luettu merkintä". Se vain menee sillein hassuti. Mutta vaikka joku kattoisi sitä topiccia, ei se aina tarkoita ettäkö sihen myös vastaisi.

(Mitä ihmettä tämä topic tekee Tekijöissä?)

Sami-96

Vierailija

No jos otsikosta ei vielä ymmärrä topicin ideaa, niin voi katsoa sen, mutta huomata että tämä on minun mielestä tylsä topic eikä kirjoita siihen. Minä kyllä kirjoitan oikeastaan aina avatessani jonkun topicin.

Vierailija

Se johtuu siitä kun moni ei oo rekisteryitynyt tälle sivulle! Silti ne kattoo keskusteluja ja miettii miks ei ite voi vastata :) No ei vaa. tai muut on kyllä totta mut ei tuo että ihmettelee. Eihän kaikki niin tee :) :(

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No asia on niin kuin Sami-96 sanoi, eli aina kun aiheeseen painaa, niin siinä lisääntyy luettujen kertojen määrä. Aluksi ihmettelin mitä puhut lukioista, kun se pitäisi kirjoittaa lukijoita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat