Kuka on suurin uhka Roopelle?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin että kuka on suurin uhka Roopelle? Mun miel estä Milla on suurin uhka Roopelle koska se on vahva taikavoimilla...

Sivut

Kommentit (82)

Vierailija

Musta ritari on kaikkein pahin uhka. Onhan se päässy monta kertaa rahasäiliön sisälle ja se varasti kamerasta filmin kenenkään tietämättä

Vierailija

ehkä suurin uhka olis jos musta ritari, milla magia ja karhukopla löis hynttyyt yhteen ja hyökkäis rahasäiliöön, mut muuten ehkä milla

Vierailija

Musta Ritari ja tietysti myös Milla Magia, koska heiltä löytyy sellaista juonikkuutta, millaista muilla ei ole

Vierailija

Jos Musta Ritari ja Milla magia liittoutuisivat, vahvuus ja taika olisivat aika paha juttu molemmat....lisäksi, jos karhuvaari auttaisi hieman kekkaamaan suunitelmaa, niin IIIIKKK....

Vierailija

mun mielestä kroisos pennonen ku se voi tehdä vaikka niin että se ottaa semmosen osakkeen minkä roope ois halunnu nii roope antais sille rahaa ja jos se jatkais samaa rataa niin roopelta loppuu rahat

Vierailija

Lainaus:
Re: Kuka on suurin uhka Roopelle?

KaSyFo - 09.08.09 01:25 (ID 332610) Musta ritari on kaikkein pahin uhka. Onhan se päässy monta kertaa rahasäiliön sisälle ja se varasti kamerasta filmin kenenkään tietämättä


Olen aivan samaa mieltä.

Vierailija

Tietysti Mill Magia. Ja Karhukoplakin on keksinyt ideoita joita Roopen on vaikea päihittää esim Rosan tarinassa Rahavirta.

Vierailija

Kyllä se Milla on. Keksii aina uusia poppakonsteja, mutta aina Roope silti voittaa. Myös karhukopla on paha vastus, vaikka tunaroikin yleensä oikein kunnolla.

PS: Adiel, voisitko pistää perusteluja? Ei noita yksi sanaisia vastauksia ole kiva lukea!

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Suurimpia uhkia Roope Ankalle:

Musta Ritari

Miekka ja puku Mustalla Ritarilla menee läpi vaikka rahasäiliön, joka on erittäin paha uhka, tottakai kaikille, myös Ankkalinnan kaupungille, koska Roope Ankka maksaa suuret verot tuloistaan kaupungille, ja jos Musta Ritari vie Roope Ankan rahoista puoletkin, on se kaikille paha juttu, Musta Ritarihan ei asu Ankkalinnassa. Mustan Ritarin puku läpäisee siis kaiken muun paitsi timantit, onneksi Roopella on rahasäiliössa paljonkin timantteja, joilla hän pystyy torjumaan Mustan Ritarin. Mustan Ritarin puku on maalattu yleisliuottimella, jonka alun perin Pelle Peloton keksi.

Riitta Hanhi

Riitta Hanhi on uhka pelkästään Roopelle itselleen, mutta sitäkin pahempi. Vaikka Riitta Hanhi osaakin leipoa hyviä kakkuja ja on hyvin ovela, Roope Ankka ei hänestä tykkää, eikä Riitta Hanhi tunnetusti jätä Roope Ankkaa rauhaan, vaan jatkaa aina piiritystä rahasäiliön ympärillä.

Karhukopla

Yrittää varastaa Roopen rahat, mutta ei ole vielä koskaan, eikä toivottavasti tulekaan onnistumaan pitämään rahoja muutamaa päivää pidempää aikaa hallussaan. Roope Ankkaa ovat jo vuosikymmeniä kiusanneet lukuisat Karhukoplan suorittamat ryöstöt, ja Karhukopla onkin varastanut monesti erilaisia keksintöjä avuksi ryöstöihin, mutta yleensä kyseiset keksinnöt ovat vain haitaksi koplalle. Karhukopla tekee joskus yhteistyötä Milla Magian kanssa, noituus ja rosvot yhdessä on äärimmäinen uhkakuva kaikille, joilla on hiukankin arvokasta neljän seinän sisällä.

Milla Magia

Yrittää viedä Roope Ankanlta ensilantin, jonka Roope on pienenä ansainnut kenkiä kiillottamalla. Lisäksi hän yrittää sulattaa sen tulivuori Vesuviuksen sisällä ja tehdä siitä amuletin, jolla hän saisi Midaan kosketuksen. Ei kuitenkaan ole vielä onnistunut siinä, onneksi. Kuitenkin ilman ensilanttia Milla Magia on jo kerran saanut Midaan kosketuksen, mutta tuhosi amuletin, koska oli periaatteessa hävinnyt Roopelle, koska amuletissa oli mukana vain muita rahoja, mutta ei ensilanttia.

Aku Ankka

Aku Ankka on tietysti uhka Roopelle, koska Aku yrittää aina saada Roopelta rahaa lainaksi, mutta ei pysty yleensä maksamaan sitä takaisin. Aku Ankalla onkin melko mittava velkalista, jota Roope säilyttää rahasäiliössään, ja tarpeen tullen hän ottaa sen esille saadakseen Akun matkoille maailman ääriin äärimmäisen pienellä palkalla. Kuitenkin monesti Aku jotenkin saa Roopelta huijatuksi muutaman setelin, joilla hän joskus ostaa esimerkiksi uuden television tai liput jalkapallokisaan. Kuitenkaan Aku ei ole pelkkä uhka Roopelle, sillä monesti erotettuaan Akun, Roope ei löydä mistään ketään muuta joka suostuisi raatamaan 30 sentin tuntipalkalla, joten Aku voi sittenkin olla hyväkin valinta työntekijäksi.

Kroisos Pennonen

Äärimmäinen uhka kenelle tahansa Ankkalinnalaiselle miljärdöörille. Yleensä Roope voittaa Kroisos Pennosen kaiken näköisissä kilpailuissa ja pystyy lähes aina pitämään paikkansa maailman rikkaimpana Ankkana, mutta monesti on ollut lähellä Roopen häviö. Tosin Kroisos on jo niin monet kerrat syönyt knallinsa, että voidaan sanoa, että lähes joka kerta Roope voittaa Kroisos Pennosen.

Kulta-Into Pii

Toinen suuri uhka kaikille miljardööreille, koska Kulta-Into Piin omaisuus on vain muutaman langanpätkän pienempi kuin Roope Ankan. (Tilanne muutama vuosikymmen sitten eräässä Carl Barksin tarinassa)

Mustakaapu

Ei yleensä tavoittele Roopen rahoja, mutta kun se haluaa Roopen rahasäiliön ryöstää, sitä on todella vaikea estää, Mustakaapu nimittäin on hyvin ovela.

Siinä olikin suurin osa pahimmista vihollisista Roope Ankalle, tottakai monet pikkurikolliset ovat myös uhka Roopelle, mutta koska monet niistä esiintyvät vain kerran, en jaksanut luetella kaikkia Ankkalinnan roistoja, siinä olisi tullut todella pitkä luettelo.

-Ankkaetsivä

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat