Linkit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Säännöissä kielletään linkkien käyttö foorumeilla. Silti niitä käytetään, säännöt pitäisi lukea kunnolla, vai mitä sanotte?

Sivut

Kommentit (20)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Linkit

Vierailija - 29.06.09 09:08 (ID 324955)

Tietääkseni tälle sivustolle johtavia linkkejä saa käyttää. Sitä paitsi, miksi ne muuten olisivat mahdollisia?


Tottakai niitä saa käyttää, jotka vievät Aku Ankan sivuille, mutta muille sivuille vieviä linkkejä ei saa lisätä tietääkseni.

Vierailija

Niin, voi olla että Aku Ankan sivustolle vievät linkit ovat sallittuja, mutta esim. Youtubeen ja Wikipediaan vieviä ei saa käyttää, ja kyllähän niitä käytetään!

Vierailija

Vaa_ri sanoi:

Enpä ole huomannut, mutta joka tapauksessa tällaisia tilanteita varten on olemassa tuo "Ilmoita asiaton viesti" -optio.[/quote]

Niin, mutta osaatteko sanoi mitä pitää tehdä, jos viesti on muuten asiallinen?

Vierailija

Joo, tälle sivustolle johtavia linkkejä SAA laittaa, mutta jonnekin nuualle johtavien linkkien laittaminen on säännöissä KIELLETTY, ja ainahan tuossa on "Ilmoita asiaton viesti" linkki, josta voi ilmoittaa sääntöjen vastaisen viestin. Ja muuten, säännöissä lukee, että kaikkiin viesteihin pitäisi aina laittaa PERUSTELUT, mutta vain harvat jaksavat laittaa perustelut vastauksen perään.

Vierailija

Linkkien estäminen voi olla tavallaan hyvä asia mutta joilekkin asiallisille sivuille vievät linkit ovat kyllä turhaan kieletty.

Silakka313

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämä on ihan samaa holhoamista kuin aikarajat. En tiedä yksiäkään sivuja näiden lisäksi, joilla olisi rajoitettu kirjoitusaikaa tai linkkejen laittoa. Luonnollisesti sopimattomat linkit ovat kielletty, mutta esim. Wikipediaan, YouTubeen ja Photobucketiin linkittäminen on enemmän kuin normaalia. Lisäksi linkkien siistiminen täällä on mahdotonta (ei pitkää url-osoitetta, vaan linkkinä voi olla pelkkä yksikin sana), toisin kuin muualla. Tosin, mikäli tämä olisi mahdollista, foorumi olisi tietty puuttuvan moderoinnin takia täynnä "miten teette noita outoja linkkejä??????" -topicceja..

Vierailija

Tietääkseni tälle sivustolle johtavia linkkejä saa käyttää. Sitä paitsi,miksi ne muuten olisivat mahdollisia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat