Teknset ongelmat

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä keskustelussa saa ja voi siis puhua Aku Ankan sivuilla mahdollisesti ilmenevistä teknisistä ongelmista.

Tämä keskustelu ei siis ole aivan sama asia kun Kokous nettisivujen hyväksi tai muut sellaiset, koska edellä mainitussa keskustelussa puhutaan oikeastaan vain yleisesti näiden sivujen asioista. Mutta tämä keskustelu on siis omistettu teknisille vioille ja niistä puhumiseen.

Huomasin eilen yhden teknisen vian, ja sain siitä idean tähän topicciin. Se tekninen vika on sellainen, että en pääse MISSÄÄN keskustelu-osiossa niiden etusivua pidemmälle. Vastaan tulee vain sellainen virheilmoitus, että "Hakemaasi sivua ei löytynyt."

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kommentit (7)

Vierailija

Gallussakin on probleemia: ei pääse kommentoimaan kuvia. Jos sitä Kommentoi kuvaa -nappulaa painaa, tulee Hakemaasi sivua ei löytynyt -ilmoitus. Alkaa ottaa vähän aivoon tuo ilmoitus - tuntuu tulevan joka paikassa.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No nyt on vähän nuo tekniset ongelmat vähentyneet, kun pääsee selaamaan vapaasti sivuja! Ja se on mahtava juttu. :) :) Vielä kun ylläpito saa näkyviiin Vastaa viestiketjuun -nappulan, ja tuonne ylälaitaan ne keskustelu-osioiden nimet. Kuten Pulinat jne. Niin ja kolmantena vielä ne kaikkien profiilitiedot näkyviin. Eli tarkoitan niitä, että milloin on liittynyt ja montako mitallia jne. Ne siis jotka näkyivät ennen uudistuksiakin. Sitten alkaisikin olla uudistuneet sivut toimivat mielestäni.

Tai oikeastaan noita turhia topicceja saisi joitakin poistaa, ja modetkin tarvittaisiin. Mutta niinhän se on ylläpito sanonut, ettei modeja ole nyt vielä ainakaan tulossa.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tekniset ongelmat sen kuin vain vähenevät. Ja se on tietysti vain hyvä asia. Nyt sivut ja niiden uudistustyöt ovat viimeksi parantuneet siinä, että keskustelut nousevat taas kategoriansa ensimmäiseksi, kun niihin kirjoittaa. Ajan myötähän tämä topic taitaa tulla/käydä ajankohtansa menettäneeksi, tai jopa turhaksi, koska uudistustyötkin valmistuvat joskus ja näin ollen teknisiä ongelmia ei sitten enää ole. Tai ei ainakaan pitäisi olla, kaiken järjen mukaan.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

On hieno asia, että ongelmat alkavat poistua näiltä sivuilta. Onpa ne kuitenkin ollut jo aika kauan täällä, joten jo oli aikakin niitä alkaa korjaamaan.

Sitten kun tätä topicia ei enään tarvita voidaan se nostaa silloin kun taas ilmenee uusia teknisiä ongelmia.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Juu.. Eipä näytä toi Wizards of Mickey toimivan.. Valittaa vaan et pitäisi lataa Adobe Flash Player 8+ Mulla on 10. Eikä pääse pelaamaan...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat