Roope Setä lehtien paaksuus

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eiks Roope setä lehdet sais olla paksumpii kun joskus 90-luvulla roope setä lehdis oli noin 10 sivuu enemmän kun nytja tais olla viel enemmän tarinoit.

Kommentit (7)

Vierailija

Ensinnäkin ei tarinoiden määrä ratkaise... Saisihan nykyäänkin Roope-Setään 100 tarinaa jos kaikki olisivat yksisivuisia. Ja toiseksi: Roope-Sedät ovat AINA olleet 100 sivuisia, ellei erikoisnumeroita lasketa.

MagicalDuck

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Ei Ropsuissa mun mielestä oo ikinä ollut yli 100 sivuu(poikkeukseia on kaikki erikoispaksut numerot mitä tuee 1-2 kertaa vuodessa). Mitä niitten paksuuteen tulee, on se mun mielestä aika sopia ehkä vois olla se 5-10 sivuu enemmän mutta kyllä se on sillä 100 sivullaki ihan sopivan kokonen. Tarinoista en tiiä mutta sillon ennen vanhaan ei ainakaan ollut mitää Roope-Sedän toimisto tai mitää dekkaripähkinää ttä ne voi vaikuttaa siihen.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Kyllä se 100 sivua on ihan OK. Ja maksaakin vain 3.30€ kun pelkkä 30 sivunen Aku Ankka lehti maksaa 2.00€!

Vierailija

Jos haluaa isompaa luku pakettia, niin taskari on kyllä olemassa.Ihan hyvä koko Roopessa on.Ja sehän on vielä tilauslehti, niin ei postilaatikkoon "mahdu" vaikka 200 sivun lehtiä. ;)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Nykyinen koko on hyvä. Ja pitää muistaa, että jos lehteä paksunnetaan, niin hintakin nousee ja kuten tunnettua tämä hinta-koko suhde ei aina kulje käsi kädessä eli jos Roope-setään laitettaisiin, vaikka kymmenen sivua lisää, niin hinta voisi hyvinkin olla viisi euroa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat