Ankat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minkä takia aku ankka pitää pyyhettä lantiollaan kun se tulee suihkusta, vaikka sillä ei oo millonkaa muutenkaa housuja??

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

pöllö peloton kirjoitti:mulla on toinenki akuun liittyvä kysymys:aku liikkuu kadulla(no oikeestaan ihan joka paikassa) ilman housuja, niin ku jo kaikki tietää, mutta sitte ku silt lähtee paita , se peittää käsillä alaosansa.mikä on syy siihen?(en itekkää tiiä, joten oli ihan pakko kysyy)

Aku tuntisi itsensä liian alastomaksi ilman paitaa..ankka on ankka ja sillä hyvä.

Kaikilla ankoilla on yläosa peitettynä, mutta monilla muilla hahmoilla kuten koirilla on housutkin.

Vierailija

mulla on toinenki akuun liittyvä kysymys:aku liikkuu kadulla(no oikeestaan ihan joka paikassa) ilman housuja, niin ku jo kaikki tietää, mutta sitte ku silt lähtee paita , se peittää käsillä alaosansa.mikä on syy siihen?(en itekkää tiiä, joten oli ihan pakko kysyy)

nahtis
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jonsku Ankka kirjoitti:Mitenniin? Mitä järkeä siinä olisi, jos se pitäisi sitä ylävartalon ympärillä. Ja eihän se mitään haittaa, vaikka sillä ei olekaan housuja, ja pitää pyyhettä lantiollaan. Se on luonnollista Akulle.<br />

<br />

Niin, tuotapa en ole tullut ajatelleeksi pöllö peloton. Hyvä, kun nyt sanoit. Kai se vain on jotenkin suunniteltu niin.

juuri niin se on vain suuniteltu niin ja asia on selvä kuin pläkki.(h):l

Vierailija

Turha kysymys? Miten tuo sinua kiinnostaa? Enpä ole muillakaan ankoilla nähnyt housuja! Ja tiedoksesi vain, että Aku saa pitää pyyhettään ihan missä haluaa! Pitäisikö Akun pitää pyyhettä p*rseessä, jotta olisit tyytyväinen? Tuo pyyhe homma on piirtäjä kohtainen asia!

Vierailija

Mitenniin? Mitä järkeä siinä olisi, jos se pitäisi sitä ylävartalon ympärillä. Ja eihän se mitään haittaa, vaikka sillä ei olekaan housuja, ja pitää pyyhettä lantiollaan. Se on luonnollista Akulle.

Niin, tuotapa en ole tullut ajatelleeksi pöllö peloton. Hyvä, kun nyt sanoit. Kai se vain on jotenkin suunniteltu niin.

Vierailija

Aku näyttäisi typerältä, jos hänellä olisi housut. Hän näyttäisi typerältä myös, jos hän pitäisi hantuukia vain ylävartalon edessä. Ja jos Akulla ei olisi vaatteita... hän näyttäisi tosi typerältä.

Vierailija

Ankka313 kirjoitti:niinpä,aku näyttäis pelleltä jos sillä olis housut!miettikää nyt :)

Joo oon samaa mieltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat