miksi aku ankan taso on laskenu?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kun katsoo uusia lehtiä, niin kaikki sarjat ovat täynnä sunnuntai piirtäjiä ja juonet ovat melkein päiväkodista. tämä nykyinen taso ei oikein "kiinosta" vanhempia lukioita ja pahimmassa tapauksessa se romauttaa aku ankan myynnin. toivoisin että aku ankassa nähtäisiin enemmän tunnetumpia piirtäjiä kuten carl barksia, don rosaa, heymanseja tai italialaisia piirtäjiä

Kommentit (10)

Vierailija

Vähän on laskenu joo..... Mut ei nyt niin hirveesti. Mut Don Rosaa kyllä todellakin pitää näyttää enemmän! Ei pelkästään lehdissa, myös Roope-sedässä ja taskareissa! Barksia kyllä tulee jo ainakin kerran 2-3 viikossa.

Vierailija

Aku ankan taso on laskenut roimasti. Melkein kaikki tarinat ovat Vicarin , Rodriguesin tai Mau Heymansin piirtämiä , ja juonet ovat todella laimeita ja kiertävät samaa noidankehää eli " aku aiheuttaa katastrofin , pakenee pois , tulee takaisin , aiheuttaa uuden.. jne." tämän takia lopetin akkarin tilaamisen kokonaan , ja siirryin kokonaan Don rosan , ja Carlin tekemiin tarinoihin. Don rosaakaan en ole nähnyt akkarissa moneenkaan kertaan. kultavuodet olivat joskus 90-00 luvulla , nykyään taso on todella alhaista.

Anteeksi jos kirjoittamisessa tuli virheitä tai teksti on muuten epäselvää , kirjoitin tämä kiirellä

Vierailija

ne tarinat tosiaan on suurimmaksi osaksi vicarin ja sen semmosten ja juonet tosiaan on nykyään laimeita,ja niitä rosan ja barksin tarinoita sais olla enempi.viimeksi tuli rosan tarina jossain viime vuojen lehessä,se "auringon poika".sen jälkeen en oo ainakaan nähny.

Vierailija

Älkää , hyvät ihmiset , kirjoittako yhden lauseen kommentteja tähän topicciin , tai minnekkään muualle koska sivusto tukkeutuu. Perustelkaa asianne ja kirjoittakaa rakentavaa keskustelua k.o aiheesta.

Tämä kyllä meni vähän off-topic mutta tässä lisää mielipidettäni=

Mielestäni Vicar , Bernado , Ferioli , Rodrigues sun muut eivät osaa piirtää saati käsikirjoittaa aku ankkaa. Heidän juonensa ovat tyhjää jauhamista joka kiertää samaa kehää vuodesta toiseen. Eikö muut kuin ankkamaestrot kuten Don ja Carl osaa keksiä viihdyttäviä ja kiinnostavia tarinoita?

Tarkoituksenani ei ole haukkua eikä trollata , vaan tämä on mielipiteeni.

Vierailija

Paras vuosi oli minun mielestä 00-08,koska sinä aikoina tuli vielä Mortti ja Vertti!Minäkin lopetin akkarin tilaamisen!Ja kohta lähden täältäkin,koska akussa ei oo Morttia Ja Verttiä!Aku ankka on minun mielestä todella huono lehti!Pitäis olla erikseen Mortti ja Vertti-lehti!!!

P.S.Tämä oli vaan minun mielipide!

Vierailija

Ei mielestäni paljoa ole laskenut, mutta kieltämättä nykyisissä Aku Ankka- lehdissä piirtäjinä ovat yleensä hieman ei tunnetut taiteilijat, mutta kaikillahan on aina oma mielipiteensä tähänkin asiaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat