Onko Milla Magia hyvä??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Sanokaa suoraan. xD

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Pidän hyvinkin paljon Milla Magiasta, sillä se tuo tarinaan erilaisuutta. Milla on tyystin erilainen vihollinen kuin Musta ritari tai Karhukopla, sillä hän tavoittelee ainoastaan yhtä lanttia ja käyttää taikuutta saadakseen sen. Myös Millan persoona on hauska, hän ei luovuta ikinä sekä hän keksii aina uusia keinoja. Lyhyesti sanottuna tykkään Millasta ja hän on hyvä hahmo, vaikkei välttämättä paraskaan :)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Milla on tosi hyvä hahmo, yksi parhaista. Se oli kova veto Carl Barksilta keksiä Milla. Milla ja Korri hauskoja keskenään - Korri toheloi ja töppäilee ja Milla suuttuu kamalasti. :D

Vierailija

Lainaus:
Re: Onko Milla Magia hyvä??

Jessukka - 05.08.09 12:24 (ID 331238) Pidän hyvinkin paljon Milla Magiasta, sillä se tuo tarinaan erilaisuutta. Milla on tyystin erilainen vihollinen kuin Musta ritari tai Karhukopla, sillä hän tavoittelee ainoastaan yhtä lanttia ja käyttää taikuutta saadakseen sen. Myös Millan persoona on hauska, hän ei luovuta ikinä sekä hän keksii aina uusia keinoja. Lyhyesti sanottuna tykkään Millasta ja hän on hyvä hahmo, vaikkei välttämättä paraskaan :)


Olen samaa mieltä. Paitsi siinä, että Milla Magia on minusta paras hahmo.

Vierailija

Pidän Millasta, koska se on erinlainen kuin muut viholliset. Jos vertaa esimerkiksi Karhukoplaan: Karhukopla tavoittelee Roopen rahoja, kun taas Milla vain hänen ensilanttiaan. Millan tarinoita vain saisi olla enemmän. Milla Magia on yksi parhaista hahmoista!

Vierailija

On. Se on ihanan kiero ja kun se osaa taikoa niin se saa "oman mausteensa" Akkareissa.

Milla on hauskimpia Akkari hahmoja, koska se yrittää vääjäämättä varastaa Roopen ensilanttia.

Sitä ei oo tehty tyhmäks tai saamattomaksi niinkun joskus tuntuu että karhukopla on tehty (joskus!) aika tylsäks!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat