Eikö Hannun pitäisi olla Roopea rikkaampi

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hannulahan on niin suunnaton onni että hän voisi tulla hetkessä Roopea rikkaammaksi, Miksi näin ei teidän mielestä ole tapahtunut?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

On mahdollista,että Hannu voisi saada samanverran rahaa kuin Roopekin uskomattoman nopeassa ajassa mutta Hannu ei vain halua. Hänen onnensa antaa Hannulle aina sopivan verran rahaa jotta hän voi viedä Iineksen syömään,mutta säästää Hannun rikkauden tuottamasta taakasta.

Vierailija

adz kirjoitti:Sittenhän Roope ei olisi enää Maailman Rikkain Ankka.

Niin hän se olisi.Muutes tuo uusi profiilikuva on hieno.

Vierailija

itekki vähä ihmettelen se löytää rahaa ja saa sit nii paljo ja seuraavas tarinas se taas on köyhä et minne sen rahat katoaa aina

Vierailija

Pitäisihän mutta Hannuhan tuhlaa aina kaiken. Hannun maallinen omaisuus on varmaankin isompi kuin Roopen, mutta Roopella on enemmän rahaa.

Vierailija

Hannu saa onnettarelta rahaa vaan siihen mitä se tarvii et esim autoon ja ruokaan. ei se kuitenkaan mitään roopen omaisuuden kokoista oo lähelläkään! on sil tietenkin ylimääräistäkin, mut silti! Roopelhan on niin hirveesti rahaa!

Vierailija

hannu löytää kerran päivässä(voittaa palkinnon) jonkun lompakon missä on 1000 1000e mutta roope saa taas joka sekunti tehtailtaan miljoona euroa, siksi roope on hannua rikkaampi.

Vierailija

13akuankka13 kirjoitti:Hannulahan on niin suunnaton onni että hän voisi tulla hetkessä Roopea rikkaammaksi, Miksi näin ei teidän mielestä ole tapahtunut?

Voih! olet aivan oikeassa!!! Itse en ole edes ajatellut... :) hieno hoksaus!

Vierailija

Hannu tuhlaa aina rahansa ja loppujen lopuksi Hannu voittaa enemmän limusiineja, risteilyjä ja muita arvotavaroita kuin rahaa. Hän löytää kadultakin yleensä rahaa vain jos tarvitsee sitä. Oikeastaan Hannu löytää enemmän timanttisormuksia(joista hakee löytöpalkkion) kuin löytää raha...

:(

Vierailija

Hannu tuhlaa kaikki rahansa kun taas Roope säästää rahansa...Mutta Roope on aikoinaan tehnyt työtä rahansa eteen joten hän ansaitsee rahat, toisinkuin Hannu joka on onnen kaupalla saanut rahat...:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat