Sammon Salaisuus

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Omasta mielestäni se on yksi Don Rosan parhaimmista seikkailuista.(osittain siksi, että ankat ovat siinä helsingissä):D

Sivut

Kommentit (71)

Vierailija

Sammon Salaisuus on yksi Rosan parhaista tarinoista, siinä on hyvä juoni ja piirrosjälki. Plussaa tuo myös se että siinä seikkaillaan Suomessa.

Vierailija

D.U.C.K kirjoitti:Omasta mielestäni se on yksi Don Rosan parhaimmista seikkailuista.(osittain siksi, että ankat ovat siinä helsingissä):D

Jep! On kiva bongailla tuttuja paikkoja :D

Vierailija

Vaikka Rosan piirrokset eivät niinkään hyvät ole, tähän tarinaan ne sopivat mainiosti. Jotenkin vain hänen pikkutarkat työnsä sopivat hyvin hieman synkkään maisemaan.

Odotin alusta asti Louhen tuloa, ja sitten kun tämä kohtaus tuli ihmettelin, miten joku voi saada kohtauksesta niin aidon tuntoisen.

Myös Roopen ahneus kuvataan tässä tarinassa hyvin. Rosa on myös hyvin saanut tarinaan, että kyllä Akulla joskus tuurikin käy, kun Aku saa yhtäkkiä "Väinämöisen kanteloisen" käsiinsä.

Myös Pellen ja Millan mukaantulot olivat huvittavia. Varsinkin kohtaus, jossa Milla saapuu Louhin eteen ja kysyy ketä vastaan hän nyt on. Siten maassa lojuu Roopen silkkipytty ja Milla puuskahtaa. Tuo kohtaus on jäänyt hyvin mieleeni.

Tarinan loppu on myös melko unohtumaton; Pelle ja Milla joutuvat väärin taloihin ja Roope saapuu sammon osa mukanaan. Tarinan onnistuneinen on kuitenkin ehkäpä tuo yksi lisäsivu, jossa Roope ja Aku ovat jo saapuneet rahasäiliöön sisälle, kunnes "unikirja-heppu" saapuu oven taakse. :D Mahtavaa Rosa!

Vierailija

se on hyvä. voiko kukaan selittää tän "tuo on toisiksi isoin sammakko minkä olen nähnyt" siinä lopusssa se yks sanoo?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat