Leijonakuningas

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minkä arvosana antaisitte Leijonakuninkaasta?

Sivut

Kommentit (69)

Vierailija

hmm... ehkä 9 1/2 alkuperäiselle, 10 Leijonakuningas kakkoselle (Simba's Pride) ja toinen täysi kymppi alkuperäisen Juhlajulkaisu-versiolle.

Vierailija

Pienempänä en osannut arvostaa tätä loistoelokuvaa samalla tavalla kuin nykyään. Juoni on syvällinen, mutta toteus humoristinen. Mainio leffa kaikin puolin.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Oi ihanaa, leijonakuninkaalle on tehty oma keskustelu! Eli siis, hieman Wonderin elämänkertaa;) Leijonakuningas on ollut ihan pienestä pitäen suosikkipiirrettyni, ja vaikka ikää on karttunut (apua, olen lähempänä kahtakymmentä kuin kymmentä!) toimii se yhä ja jopa paremmin kuin nuorempana. Juonen ymmärtää eri tavalla kuin alle kouluikäisenä, mistähän mahtaa johtua? ; ) Ja nimenomaan se ykkönen on loistava, kolmas timonin ja Bumban häröily oli pelkkää viimeistä rahastusta menestysleffalla, kakkosta en ole nähnyt, mutta olen lukenut sen kuvakirjana (: D) ja siinäkin haisi kaupallinen tuottavuuden tavoittelu. Harmi, että oma leffanio on niin vanha, ettei DVD:tä ollut keksittykään, olisin halunnut nähdä sen alkuperäiskielellä ja tekstittämättömänä. Tai sitten norjaksi. Mutta pitemmittä puheitta annan arvosanaksi täyden kympin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat